Money Robot Submitter, dünyanın en gelişmiş backlink pramidi oluşturma otomasyon yazılımı. Bir siteyi belirli anahtar kelimeler için arama motorlarında ön plana çıkarmak basit ve kullanışlı bir backlink oluşturma aracı.

Bildiğiniz üzere SEO’nun en önemli adımlarından biri, sitenize dışarıdaki sitelerden geri bağlantılar (backlink) oluşturmak ve bu bağlantılarda belirli anahtar kelimeleri kullanmak. Bu backlinkleri, farklı bağlantı oluşturma platformlarına ve kaynaklarına göndermeniz gerekiyor.

Ancak, backlink piramidi oluşturmak oldukça zaman alan ve pahalı bir iş. Yani hem vaktiniz, hem paranız olacak. Bu ikisinden biri, ya da her ikisi de yoksa backlink stratejisi kurabilmek bir hayli zor.
İşte Money Robot Submitter, sizin için backlink oluşturma işini doğru piramitleri oluşturarak birkaç tık ile tamamen otomatik olarak yapan bir araç.

Bu yazılımı isteyen satın alabilir isteyende satış ortaklığı sistemi var basit bir kayıt yaparak tanıtımını yapıp para kazanabilir. Ücretli Reklam çıkma imkanı olanlar için çok güzel bir kazanç veriyor. Her Türlü ortamda reklam yapmak serbest

Satılan Her ömür boyu lisans için 100 dolar ödeme yapıyor ödeme yolları ise : (paypal / skrill / banka havalesi / Western Union)

Money Robot Satış Ortaklığı Kayıt Formu için BURAYA TIKLA ve açılan sayfadan üst menüden AFFILIATES menusune tıkla açılan sayfada aşağıda Click Here to Sign Up yazan yere tıkla ve basit kayıt formunu doldurarak satış ortaklığı linkinizi alıp bu linkle ürünün tanıtımını yaparak komisyon kazanmaya başlayabilirsiniz.