Merhaba arkadaşlar,
Profesyonel SEO uzmanı olarak çalışıyorum. Birçok sektörde yüzlerce kişiyi arama motorlarında ilk sıralara getirdim. Sadece Google değil, Yandex, Bing, duckduckgo vs.. arama motorlarında da. Bugün TV reklamlarında dönen büyük e-ticaret şirketlerini geçen referanslarım var SEO tarafında. İlk sayfayı kapatan ticari referanslarım da var. Anlaşırsak bunları da isterseniz iletirim. Referans şirket/kurumlar/kişilerle de konuşabilirsiniz.
Bir e-ticaret sitesi kurup kendi kurduğum siteyi de arama motorlarında iyi sıralamalarda yer almasını ve daha fazla müşteriye ulaşmasını sağlamak istiyorum. Ancak satacak bir ürünüm yok. O yüzden ücretsiz xml ürün tedarik edecek birini arıyorum.
Kısa sürede zengin olmayı aklımızdan çıkaralım. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yok. Ancak uzun vade çok iyi cirolar elde edebiliriz. E-ticaret sektöründe deneyimim var. Başkalarına çok kazandırdım artık kendim de e-ticaretten kazanmak istiyorum. Siz de kazanın ben de.
Şartlar:
1- Alan adı, hosting, e-ticaret sistemi ve sosyal medya yönetimi ve SEO ile ilgili tüm harcamalar bana ait olacak.
2- Satışlarla siz ilgileneceksiniz. Kurulacak sitede sizin telefon ve adres bilgileriniz yer alacak.
3- Kargoyu siz yapacaksınız. İsterseniz kendi şirketinizin logosu isterseniz de benim alacağım alan adına özel bir logo basabilirsiniz faturaya/paketlemeye vs..
4- Ürünler faturalı ve orijinal ürün olmalı.
5- Telefon yada e-posta üzerinden hem siz bana hem de ben size ulaşabilmeliyim.
6- Satış başına iyi bir komisyon oranı ile aramızda anlaşabiliriz.
Ürünlerine güvenen, piyasada rekabet edebilecek fiyatları sunan kişilerle bu şartlarda çalışmak isterim. Detayları konuşabiliriz.
Türkiye kanunlarına uygun olmayan hiçbir ürün, zayıflatıcı ilaçlar, cinsel içerikli ürünler vs. gibi bildiğiniz bu tür şeylerde lütfen teklifte bulunmayın.
Gelen tekliflere göre sektör, rekabet, karlılık, seo gibi analizlere bakarak size olumlu / olumsuz geri bildirimde bulunacağım.
Özelden yada mertads@yandex.com adresinden iletişime geçebilirsiniz benimle. Ciddi düşünen ve dürüst bir ticaret insanı ile uzun vadeli çalışmak isterim.
GÜNCELLEME: önce teklifleri toplayacağım. yukarıda bahsettiğim gibi birtakım analizler yapacağım. uygun olanlara referanslarımı sunacağım. sonra kabul eder yada etmezsiniz. kararı siz verirsiniz.
Mesaj olarak şu şekilde bir şablon gönderebilirsiniz:
E-ticaret web adresi/adresleri:
Ticaret profiliniz: gittigidiyor, n11 vs..
Ürün satışı başına vereceğiniz komisyon oranı: %..
+ konu kapalı