lostyazilim
tr.link

Profesyonel SEO uzmanıyım. XML verecek güvenilir satış ortağı arıyorum

8 Mesajlar 1.113 Okunma
acebozum
tr.link

idea idea WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 448
  • Beğeniler 165 / 44
  • Ticaret 4, (%75)
Merhaba arkadaşlar,

Profesyonel SEO uzmanı olarak çalışıyorum. Birçok sektörde yüzlerce kişiyi arama motorlarında ilk sıralara getirdim. Sadece Google değil, Yandex, Bing, duckduckgo vs.. arama motorlarında da. Bugün TV reklamlarında dönen büyük e-ticaret şirketlerini geçen referanslarım var SEO tarafında. İlk sayfayı kapatan ticari referanslarım da var. Anlaşırsak bunları da isterseniz iletirim. Referans şirket/kurumlar/kişilerle de konuşabilirsiniz.

Bir e-ticaret sitesi kurup kendi kurduğum siteyi de arama motorlarında iyi sıralamalarda yer almasını ve daha fazla müşteriye ulaşmasını sağlamak istiyorum. Ancak satacak bir ürünüm yok. O yüzden ücretsiz xml ürün tedarik edecek birini arıyorum.

Kısa sürede zengin olmayı aklımızdan çıkaralım. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yok. Ancak uzun vade çok iyi cirolar elde edebiliriz. E-ticaret sektöründe deneyimim var. Başkalarına çok kazandırdım artık kendim de e-ticaretten kazanmak istiyorum. Siz de kazanın ben de.

Şartlar:
1- Alan adı, hosting, e-ticaret sistemi ve sosyal medya yönetimi ve SEO ile ilgili tüm harcamalar bana ait olacak.
2- Satışlarla siz ilgileneceksiniz. Kurulacak sitede sizin telefon ve adres bilgileriniz yer alacak.
3- Kargoyu siz yapacaksınız. İsterseniz kendi şirketinizin logosu isterseniz de benim alacağım alan adına özel bir logo basabilirsiniz faturaya/paketlemeye vs..
4- Ürünler faturalı ve orijinal ürün olmalı.
5- Telefon yada e-posta üzerinden hem siz bana hem de ben size ulaşabilmeliyim.
6- Satış başına iyi bir komisyon oranı ile aramızda anlaşabiliriz.

Ürünlerine güvenen, piyasada rekabet edebilecek fiyatları sunan kişilerle bu şartlarda çalışmak isterim. Detayları konuşabiliriz.

Türkiye kanunlarına uygun olmayan hiçbir ürün, zayıflatıcı ilaçlar, cinsel içerikli ürünler vs. gibi bildiğiniz bu tür şeylerde lütfen teklifte bulunmayın.

Gelen tekliflere göre sektör, rekabet, karlılık, seo gibi analizlere bakarak size olumlu / olumsuz geri bildirimde bulunacağım.

Özelden yada mertads@yandex.com adresinden iletişime geçebilirsiniz benimle. Ciddi düşünen ve dürüst bir ticaret insanı ile uzun vadeli çalışmak isterim.

GÜNCELLEME: önce teklifleri toplayacağım. yukarıda bahsettiğim gibi birtakım analizler yapacağım. uygun olanlara referanslarımı sunacağım. sonra kabul eder yada etmezsiniz. kararı siz verirsiniz.

Mesaj olarak şu şekilde bir şablon gönderebilirsiniz:

E-ticaret web adresi/adresleri:
Ticaret profiliniz: gittigidiyor, n11 vs..
Ürün satışı başına vereceğiniz komisyon oranı: %..
+ konu kapalı

elektronikssl
webimgo

expresstasarim expresstasarim Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek E-Ticaret ve SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 374
  • Beğeniler 18 / 79
  • Ticaret 2, (%100)
İlgimi çekti doğrusu ama benim tarafımda ne kadar beraber çalışabileceğimizi istişare etmem gerekiyor.Referansları PM olarak yollayabilirmisin, birde e-ticaret sitesi kurulumu vb. işlemleri hangi altyapılarla yaptığını, seodan başka kodlama vs biliyorsan söyleyebilirmisin ?

• Üyelik 27.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 448
  • Beğeniler 165 / 44
  • Ticaret 4, (%75)
@expresstasarım

hocam benzer sorulara cevap olması için izninizle açıktan yanıtlayacağım.

önce teklifleri toplayacağım. yukarıda bahsettiğim gibi birtakım analizler yapacağım. uygun olanlara referanslarımı sunacağım. sonra kabul eder yada etmezsiniz. kararı siz verirsiniz.

html/css/php bilgim ve tecrübem bulunuyor. e-ticaret altyapısı olarak opencart altyapısının kaynak kodlarını değiştirerek kuracağım.

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Referanslarınıza nasıl ulaşabiliriz?
Hazır ticaret sistem paketlerinden alın; çok güveniyorsanız kendinize düzinelerce alın, ilk sayfayı kapatın; komisyondan kral olun.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 27.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 448
  • Beğeniler 165 / 44
  • Ticaret 4, (%75)
@CenkOnsoy

önce teklifleri toplayacağım hocam. uygun olanlara referanslarımı sunacağım. sonra kabul eder yada etmezsiniz. kararı siz verirsiniz.

satış yaptığınız site adresini ve teklif ettiğiniz komisyon oranını da bana iletirseniz not alacağım. daha sonra ilgili kişilere dönüşlerde bulunacağım.

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)

idea adlı üyeden alıntı

@CenkOnsoy

önce teklifleri toplayacağım hocam. uygun olanlara referanslarımı sunacağım. sonra kabul eder yada etmezsiniz. kararı siz verirsiniz.

satış yaptığınız site adresini ve teklif ettiğiniz komisyon oranını da bana iletirseniz not alacağım. daha sonra ilgili kişilere dönüşlerde bulunacağım.

Bu sartlarda kime ne teklifi verdiğimi bilmeden mümkün değil, size keyifli çalışmalar.

Dediğim gibi incir tarzı hazır ticaret sistem paketlerinden alın; çok güveniyorsanız kendinize düzinelerce alın, ilk sayfayı kapatın; komisyondan kral olun.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

• Üyelik 27.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 448
  • Beğeniler 165 / 44
  • Ticaret 4, (%75)
İncir tarzı sistemler çok düşük komisyon oranı veriyor hocam. Bir de forumdan talep almak istedim.

Size de iyi çalışmalar.

Kiliclimedia Kiliclimedia Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmastrr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 20
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
05321529406 ararmısın

Site Ayarları