Bu yazımda kısaca satış ortaklığından kazanç sağlama sistemini ele alacağım. Bu sistem reklam ve pazarlama üzerine kuruludur. Firmalar artık kendi reklamlarını duyurmak için internetiseçiyor çünkü kitleye en çabuk ulaşmanın yolu internettir.

Satış ortaklığı internette satılan bir ürünün satışına ortak olmaktır. Esas olarak ürünün satılmasına yardımcı olmaktır. Sizin esas amacınız satışı yapılan ürünü kitleyi ulaştırmaktır.

Satış ortaklığı işine girmeniz için kesinlikle yazılım,grafik,kodlama gibi bilgiye sahip olmanız gerekmemektedir. Bu işi her kesimden insan yapabilir. Sizin satıştan aldığınız belli bir komisyon vardır yani sizin yaptığınız iş, komisyonculuktur.

Ürünü satmak için hedef kitleyi iyi belirlemeniz gerekmektedir. Örneğin kişisel bakım ürünü satacaksanız anahtar kelimeleri iyi belirlemelisiniz. Bayanların kullandığı forum,blog gibi yerlere reklam vererek hedef kitleye daha çabuk ulaşabilirsiniz. Anahtar kelimeler sayesinde ürünü sattığınız siteye ilgili kitleler hemen ulaşacaklardır ve bu sizin satışınızın artması demektir.

Satışınızı arttırmak istiyorsanız satacağınız ürün için reklamlar oluşturabilirsiniz veya kendi oluşturduğunuz internet sitenizde bu reklamı yayınlayabilir ve daha fazla kazanabilirsiniz. Kendi internet sitenizin olması daha fazla anahtar kelime demektir ve buda daha fazla kazanç demektir.

Son olarak bu işe girmek isterseniz internette birçok satış ortaklığı siteleri bulunmaktadır.

http://www.webmastersitesi.com/satis-ortakligi/

http://www.gelirortaklari.com/

Yukarıdaki sitelerden kendinize bir iş bulabilirsiniz.

KAYNAK: PAYLAŞAN ADAM