Merhabalar,

Serbest Elektrik™ Wordpress Plugin’i ile Wordpress tabanlı sitenizden para kazanmak ister misiniz?

Serbest Elektrik Kimdir?
Serbest Elektrik, en uygun fiyatlı elektrik tarifelerini ihtiyaçlarınıza göre karşılaştırarak elektrik tüketicilerinin en indirimli elektrik tarifelerine geçmesini sağlar.
Serbest Elektrik en güvenilir elektrik tedarikçilerinin en güncel indirimli elektrik tarifelerini karşılaştırma motorunda karşılaştırarak anlık olarak en tasarruflu tarifeleri bulmak için çalışır. 2016 yılı itibariyle faaliyetlerine başlamış olan Serbest Elektrik, internet ve elektrik piyasalarında uzun yıllar çalışmış deneyimli bir ekip tarafından yüzde yüz yerli sermaye ile kurulmuştur. www.serbestelektrik.com.tr adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Serbest Tüketici Kimdir?
Serbest tüketici, elektrik tedarikçisini değiştirme hakkına sahip kişilere verilen isimdir. Bu hakka sahip olmak için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından tüketicilerin haklarını korumak adına piyasanın içinde bulunduğu şartlara uygun olarak bir limit (aylık 119 TL) belirlenmiştir. Bu kavram ve limit 2001 yılında gündeme gelmiştir. Serbest tüketici limitini karşılayan herkes özel firmalardan elektrik satın alarak daha ucuz elektrik kullanma haklarına sahip olabilirler. www.serbestelektrik.com.tr/bilgi/serbest-elektrik-hakkinda/ adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.



*Trafik değerleri Google Analytics aylık kullanıcı sayısını baz alır. Başvuru alımları sınırlı sayıdadır. Uygun gördüğümüzde kapalı başvurular için yeni kontenjan açma hakkımız vardır. Aylık sabit ödemeler artıp/azalabilir, her ayın 1’inde güncellenir.

Yayıncılar Nasıl Kazanıyor?
Serbest Elektrik™ Hesapla Wordpress Plugin’nini kurup, Serbest Elektrik Hesaplama modülünü Wordpress Birleşeni ya da kendi seçtiğiniz yazılarınızın altına ekleyerek sisteme dahil olabilirsiniz. Sınırlı sayıda başvuru almaktayız. Site trafiğinize ve iş koşullarına göre başvuruları değerlendirmekteyiz. Tablodan trafik durumlarına göre aylık sabit kazançları inceleyebilirsiniz. Sabit kazanç tutarlarını her ayın 1’inde güncelliyoruz.


Nasıl Başvurulur?
Buradaki formunu doldurarak başvuru yapabilirsiniz. Tüm başvuruları site trafiğinize, iş koşullarına ve T.C. kanunlarına uyumluluk koşullarına göre değerlendirmekteyiz. Her trafik grubu için açık olan başvuru sayısını tablodan takip edebilirsiniz. (10/10 olduğunda ilgili trafik grubu için başvuru alımı durdurulur.) Tabloda farklı trafik gruplarından açık bulunan başvuru sayısını takip edebilirsiniz. Başvurunuzun onaylanması durumunda Wordpress plugini size e-mail ile iletilecektir. Ödemeler için ek bilgi (IBAN, Hesap No vs.) sizlerden talep edilecektir. Teknik bilgisi olmayanlar için kurulumlar tarafımızdan ücretsiz olarak yapılabilir.

Başvuruların onaylanması için önemli gördüğümüz konular;


  • Google Analytics Aylık Kullanıcı sayılarınızın doğrulanabilir olması gerekir

  • Başvuru yapılan sitenin gerçek sahibi olmanız gerekir

  • Sitenizin içeriklerinin T.C. Kanun ve Kanun Hükmündeki Kararnameleri’ne uygun olması gerekir

  • Özel Teklif kapsamındaki başvurular için birebir görüşme talep edilebilir



Örnek Kullanım ve Görünüm



Ödemeler Nasıl Yapılır?

Aylık sabit ödemeler her ayın 1 ile 10’u arasında hesabınıza havale/eft olarak iletilir. Özel teklif koşulundaki yayıncılar için komisyon unsurları gözetilerek özel anlaşmalar çerçevesinde ödemeler yapılacaktır.

Sorularınız için buradan ya da info@serbestelektrik.com.tr adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Başvuru Formu: https://goo.gl/forms/077ml3Xdr7QNkHNJ2