Son dönemlerde insanlar E-Ticaret sektöründe satış yapmaya başladı ve her geçen gün bu sektörün kullanıcıları yükseliyor. Stoksuz ürün satmak isteyenler E-Ticaret sektöründe Dropshipping yöntemini kullanıyor. Bu konuda sizlere Stoksuz Ürün Nasıl Satılır?, Dropshipping Nedir? ve Dropshipping Nasıl Yapılır? bu konular hakkında bilgiler vereceğim.

 

Dropshipping Nedir?
 

E-Ticaret sektörü son dönemlerde ismini herkese duyurdu. Popüler olan bu sektör ile satıcılar internet üzerinden ürünler satabiliyor bu sektörün en iyi yönlerinden biri ise istediğiniz yerde çalışabilir ve kendi işinizin patronu olabilirsiniz.

 

Dropshipping Nedir?

Dropshipping, iki farklı E-ticaret sitesinden stok yapmadan ve ürün elinize geçmeden müşterinizin adresine göndererek  yapılan yöntemlerden biridir. Mesela örnek verebilirsek Amazon üzerinden bulunan herhangi bir ürünü Ebay ile üstüne ekleyerek satabilirsiniz. Dolar kazanmak isteyen satıcılarımız bu yöntem ile beraber satışlarını dolar üzerinden alabilir ve kendi cirolarını rahatlıkla kazanabilirler. 
 

 

Anlattığım bu yöntem ile stoksuz ürünler satabilir ve kendi cironuzu elde edebilirsiniz. Birçok satıcının yaptığı bu yönt