Merhaba Arkadaşlar,

Sitenizin trafiğinden veya sosyal ağ hesaplarınızdan para kazanın, Ders Takip Yayınları Satış Ortaklığı programına katılarak, DVD Eğitim Setlerimizin tanıtımını yapın, yüksek komisyon oranları ile gelir elde etmeye başlayın! Birkaç dakika içerisinde satış ortağımız olup, gerekli banner ve linkleri yayınlayarak para kazanmaya başlayabilirsiniz. Ziyaretçi kitlenizi, Ders Takip Yayınlarının ‘’Evinizde Dershane’’ hizmeti ile tanıştırın hem onlar kazansın hem siz kazanın!

Öncelikler ürünlerimiz hakkında kısaca bilgi vereyim,

Dershanelerin kapatılacağı şu dönemde öğrenciler için, okula destek ve sınavlara hazırlıkta yardımcı kaynak olacak tüm dersler konu anlatım videolarımızı, dvd eğitim setleri haline getirdik.
Yayın evimiz tarafından hazırlanan 6-7-8. Sınıflar Matematik, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler, Türkçe, İngilizce Derslerini kapsamaktadır
9-10-11-12. sınıflar Ygs, Lys, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Geometri, Dil ve anlatım, Tarih, Coğrafya, Edebiyat derslerini kapsamaktadır.
Kpss hazırlık Genel Yetenek – Genel Kültür Matematik, Geometri, Tarih, Türkçe, Coğrafya, Vatandaşlık derslerini kapsamaktadır.
Derslerin tamamı dershanelerde görev yapmış, her dersin branş öğretmeni tarafından hazırlanmıştır.
Yayınlarımız MEB Müfredatına uygun olarak hazırlanmıştır. Ayrıca,
Yayınlarımız Kültür ve Turizm Bakanlığından alınmış Bandrol ve ISBN numaralarına sahiptir.
Ürünler Türkiye’de satışta olan en ucuz dvd eğitim setleridir.

Peki Çalışma Şekli Nasıl Olacak?

İster hazır reklam bannerlerini sitenize ekleyin, ister tanıtım yazısı içerisine affiliate kodunuzu ekleyerek link verin, ister sosyal medya sayfalarınızda (facebook, twitter, Google plus v.b.) yayınlayın.
Sitemize üye oluyorsunuz,
Hesabım menüsü altında, Satış Ortaklığı Sistemine girerek başvuruda bulunuyorsunuz.
satış ortaklığı başvurusu incelenerek onay verilir.
Satış ortaklığı paneliniz içerisinde hazır affiliate kodunuz ile oluşturulmuş değişik banner reklamlarından size uygun olanı alıp sitenize ekleyebilirsiniz.
Yada özel dinamik linkler bölümünden kendinize özel bir link bağlantısı oluşturmanız mümkün.
İstediğiniz tanıtım şekli ile sayfalarınızda yayınlıyorsunuz. Sizin siteniz üzerinden gelen müşteri, alışveriş yapar, bu satış aynı anda kazancınız ve sipariş kodu ile kendi panelinizde sizin hesabınızda gösterilir.
Siparişler aynı gün kargoya verilir. Fatura tarafımızdan kesilir.

Ödemeler:

50 tl ve üstü tüm kazançlarınız ( kredi kartı ile olan satışlarda) hemen hesabınıza ödenir.
Kapıda ödeme, havale, eft, posta çeki ile tercih edilen satışlarda ise ödeme alındığı zaman, sizin kazancınızda hesabınıza aktarılır.

Başvuru için;

Ders Takip Yayınları
Kayıt için ve Sistemi incelemek için www.derstakip.net sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Not: Arkadaşlar tanıtım yazımda eksik gördüğünüz yada düzeltilmesi gereken kısımlar var ise lütfen bildirin.

Herkese hayırlı işler bol kazançlar dileriz.