Merhaba webmastarlar,

TümHizmetler şirketimiz İnternet, Uydu Platformları, Sigorta, Güvenlik Sistemleri ve Elektrik aboneliklerinde birçok farklı markanın çözüm ortaklığını yapmakta.

Projemizde websiteniz üzerinden gelecek olan her abonelik talebi üzerinden prim kazanacaksınız.

-Website veya applicationlarınıza koyacağınız bannerlar(aboneliklerin kampanyalarını gösteren görseller) veya kampanyaları anlatan yazılar aracılığıyla kullanıcılarınızdan talep toplayacaksınız.

-Talepleri sizlere özel verilen bayilik iframe kodlarıyla tek bir form aracılığıyla topluyorsunuz. (Bu iframe formu; Görsellerinize veya yazınıza yerleştireceğiniz "Hemen Başvur/Bilgi Al" butonları aracılığıyla yerleştirilir.)

-Gelen taleplerin hepsini bayilik sisteminizden anlık olarak takip edebileceksiniz. Müşterinizin aboneliği alıp almadığı, Randevu Alındı, Satış Tamamlandı gibi bütün durumları anbean sistem üzerinden takip edebilirsiniz.

-Sizlerden gelen taleplerin hepsiyle en kısa sürede ilgili marka tarafından iletişime geçilir. Kampanya Anlatımı, Evrak, Kurulum ve Sözleşme gibi bütün operasyonlar bizim tarafımızdan sonlandırılır.

-Satışı gerçekleşen her müşteri üzerinden sizler prim kazanırsınız.

Website bayilerimiz adet için hiçbir zaman zorlanmaz. Sizler satış yaptıkça kazanırsınız. Ücretsiz olarak aktifleştirdiğimiz sisteminizden her abonelik başına yüksek kazançlar elde edebilirsiniz. Talep toplamak sizlerin yaratıcılığına kalıyor. İsterseniz bannerlarla markaların en çarpıcı kampanyalarını kullanıcılarınıza göstererek veya direk olarak aboneliklerin kampanyalarını paylaşarak talepleri toplayın, işlemlerin hepsini biz sonlandıralım, sizler kazanın!


Detaylı bilgi için : https://www.tumhizmetler.com/satis_ortakligi.html internet sitemizden de bilgi alabilirsiniz. Başvuru yapın biz sizi arayalım detaylı görüşelim