Merhaba arkadaşlar,

Aylar süren emeğimin ve göz nurumun ürünü olan, Borsa İstanbul (BIST) yatırımcıları için geliştirdiğim yapay zeka potansiyelli finans asistanı botumu, tüm hakları ve kaynak kodlarıyla birlikte devretmeye karar verdim. Bu proje, benim için bir hobiden çok daha fazlası oldu ve şu anda abonelik modeliyle gelir elde etmeye hazır, stabil çalışan bir platform haline geldi.

▶️ Canlı Demo (v2.5 Sürümü):

Projenin Yetenekleri (v2.5 - Yayındaki Sürüm)

• Tamamen Butonlu Arayüz: Kullanıcıların komut ezberlemesine gerek kalmadan, tüm işlemleri (portföy, alarm, analiz vb.) interaktif menülerle kolayca yapabilmesini sağladım.

• Gelişmiş Grafikleme: mplfinance kütüphanesiyle; Bollinger Bantları, RSI, MACD ve Hareketli Ortalamaları içeren çoklu panelli profesyonel grafikler oluşturdum.

• Stabil Veri Akışı: yfinance altyapısını, hatalara ve eksik verilere karşı güçlendirerek stabil bir şekilde çalışır hale getirdim.

• Kapsamlı Admin Paneli: Botu kolayca yönetebilmeniz için kullanıcı yönetimi (Pro/Free, ban), toplu duyuru, istatistikler gibi tüm özellikleri içeren bir admin paneli yazdım.

• Hazır Üyelik Sistemi: Admin, Pro ve Free olmak üzere 3 farklı kullanıcı rolü ve yetkilendirme altyapısı kurdum.

🎁 ALICIYA ÖZEL HEDİYEM: v2.6 "AI Analiz Uzmanı" Sürümü! 🎁

ÖNEMLİ: Bu satış sadece mevcut botu değil, aynı zamanda geleceğini de kapsıyor! Şu anda aktif olarak üzerinde çalıştığım ve bota devrim niteliğinde yapay zeka özellikleri katacak olan v2.6 "AI Analiz Uzmanı" sürümünü, tamamlandığında alıcıya hiçbir ek ücret talep etmeden teslim edeceğim.

v2.6 ile Gelecek Olan Özellikler:

• AI Analist Özeti: Her hisse için dinamik ve insan elinden çıkmış gibi görünen analiz paragrafları.

• AI Portföy Yorumlama: Kişiye özel portföy risk ve sektör analizi.

• AI Haber Analizi: Haberlerin tek cümlelik özeti ve piyasa duygu analizi.

Yani, sadece şu anki stabil çalışan projeyi değil, aynı zamanda projenin bir sonraki büyük ve en değerli sürümünü de ücretsiz olarak garantilemiş oluyorsunuz.

💻 Teknik Altyapı

• Dil: Python 3

• Kütüphaneler: python-telegram-bot, pandas, pandas-ta, mplfinance

• Veri Kaynakları: yfinance ve Finnhub API (Haberler için)

• Yapay Zeka: Google Gemini API

• Veritabanı: SQLite3

📦 Devredilecekler:

• v2.5 (Mevcut, Stabil Sürüm) Tam Kaynak Kodları

• v2.6 (AI Analiz Uzmanı Sürümü) Tamamlandığında Teslim Edilecek Kaynak Kodları

• Veritabanı Dosyası (bot_database.db)

• @cptfinansduyuru Telegram Kanalı ve botun kendisi

• 1 hafta boyunca kurulum ve teknik desteği bizzat vereceğim.

💰 Fiyat ve İletişim

Projenin değeri ve potansiyeli hakkında daha fazla bilgi almak ve fiyat teklifiniz için lütfen Telegram üzerinden @CaptainSwF hesabına DM  yoluyla bana ulaşın.

Neden Devrediyorum? Yaklaşan yoğun akademik takvimim ve eğitim hayatıma öncelik verme kararım nedeniyle, projeme hak ettiği zamanı ve ilgiyi artık ayıramayacağımı anladım. Projenin yavaşlaması yerine, onu daha da büyütebilecek yeni bir enerjiye ve vizyona sahip birine devretmenin en doğru adım olduğuna inanıyorum.