wmaraci reklam

Botextra V3.0 | Tamamen yenilendi ! 450 Bot | Replacer | Spinner | Havuz | Cloner | Takipçi

182 Mesajlar 577.833 Okunma
wmaraci reklam

LastWisher LastWisher WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek SanalZeka
  • Konum ABD
  • Ad Soyad H** S**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 18 / 29
  • Ticaret 5, (%100)





Öncelikle 5 yıldır bizimle beraber yürüyen 15.000 den fazla webmastera sonsuz teşekkür ederek yeni versionumuzu sizlere tanıtmak istiyoruz.

5 yıl boyunca edinmiş olduğumuz tecrübe ve değişen isteklere daha iyi yanıt vermek yenilenen teknolojiye botextrayı daha iyi adapte etmek için botextrayı tamamen baştan yazdık.
Gerek eski sistemlerin geliştirilmesi gerekse yeni özelliklerin eklenmesi için yaklaşık 6 ay süren bir yazılım süreci sonucunda sizlere çok daha gelişmiş çok daha hızlı bir botextra hazırladık.












Yeni Botextra kullanıcıları için temel özellikleri yakından tanıtalım




Takipçi sistemi bir bot üzerindeki yeni eklenen içerikleri belirli aralıklarla takip ederek sitenize eklemenize yarar.
Örneğin; dizi.com sitesindeki Game of thrones kategorisini her 30 dk da bir kontrol et yeni çıkan bölümleri sitemdeki Game of thrones bölümüne ekle diyebilirsiniz.
Takipçi çalışırken özgünleştirme ayarlarınızın hepsini uygulayarak sitenize ekler


Cloner bir bottaki tüm içerikleri sitenize kopyalamaya yarar. Örneğin; haber.com sitesine cloner çalıştırarak sitedeki TÜM içerikleri çekebilirsiniz.
Clonerda içerik çekerken hangi kategoriyi nereye çekeceğini belirtebildiğiniz gibi sizin sitenizde olmayan kategorileri oluşturmayı da seçebilirsiniz. Aynı zamanda istemediğiniz kategorilerin de çekilmemesini sağlayabilirsiniz.


Havuz sistemi size özel botextrada ayırılmış olan içerik havuzudur. İçerikleri manuel, cloner ya da takipçi ile eklediğinizde dilerseniz direk sitenize eklemek yerine havuzunuza ekleyerek belirli sürelerde sitenize eklenmesini sağlayabilirsiniz. Örneğin clonerdan 10.000 içerikli bir siteyi kopyalamak istiyorsunuz bunu direk sitenize kopyalarsanız siteniz spama düşebilir. Bunun yerine bu içerikleri havuzunuza ekleyerek havuz zamanlaması ile her saat başı 3 içerik ekle diyebilir, sitenizi hem güncel tutabilir hemde spam riskinden uzaklaştırabilirsiniz.



Botextranın en önemli özelliklerinden birisi de içerik özgünleştirmesidir, botextrada birden fazla özünleştirme modülü vardır.

Keyword finder
Keyword finder başlığa göre en çok aranan, arama hacmi en fazla olan kelimeleri bir araya getirerek size gerekli olan keywordleri getirir, bunları tag/ keyword olarak içeriğe ekler.

Spinner
Spinner makalenizi alıp eş anlamlı kelimeler ile değiştirek yeni makaleler oluşturur. Örnek spinner çalışması için burayı tıklayın

Kalıp Sistemi
Kalıp sistemi ile kendi kalıplarınızı yarataraktan içerikleri özgünleştirebilirsiniz örneğin “{baslik} {websitesi} farkıyla sunulmuştur” gbi kalıplar yaratabilirsiniz.

Replacer
Bu sistem ile belirli kelimeleri değiştirebilirsiniz, örneğin çektiniz içerik içerisinde sitenin adını kendi site adınız ile değiştirebilirsiniz.













Botextra sistemi tamamen webmasterların günlük içerik ihtiyaçlarını TAM OTOMATIK hale getirmek için tasarlandı. Botextra ile sisteminizi kurun ayarlayın ve unutun.

İçerikleriniz otomatik takipçiler ile takip edilsin, özgünleştirilsin sitenize eklensin, sosyal olarak imlensin, pingleme servislerine gönderilsin ve size raporlansın.







Botextra'nın yeni versiyonunu geliştirirken kullanıcılarımızın isteklerini dinleyerek bu yönde çalışma gerçekleştirdik.
Bizlere öneri ve istekleri ile destek olan kullanıcılarımıza teşekkür ederiz.

Kullanıcılarımızın isteklerinden bazıları:













Botextra 50 den fazla scripti desteklemektedir. Eğer yazılımınız aşağıda bulunan listede yer almıyorsa entegrasyon yaptırmak için destek bölümümüz ile görüşebilirsiniz.







* Wordpress yazılımlarda tüm temaları destekliyoruz, taxinormy özel alanlar, öne çıkartılmış görsel, çoklu kategori vb.. tüm özellikler dahil.























Botextra'da 450'den fazla ücretsiz bot bulunmaktadır, bot kategorileri ve bot sayıları şu şekildedir, bu botların tam listesine kayıt olarak ya da demo alarak ulaşabilirsiniz.
Eğer aradığınız bot sistemde mevcut değilse botmarketi.com aracılığı ile sisteme ekletebilirsiniz.





* Bot sayısı değişiklik göstermektedir. Her ay yeni botlar eklenmektedir. Bu yüzden sayı giderek artmaktadır.




Tüm ödemeler anında onay sistemi ile otomatik olarak onaylanmaktadır. Ödeme yolları : Kredi Kartı ile 9 taksite varan alışveriş, Banka havalesi.
















Botextra destek ekibi her yerden destek vermeye devam ediyor. Siz nereden yazarsanız yazın biz size yardımcı olmak için oradayız.
Canlı destek | Forum konusu | Forum özel mesaj | Email destek | Ticket sistemi | Sanalpazar PM















alemdinler adlı üyeden alıntı

Hasan Bey Hizli Ve Kurumlarda Sonderece Titiz Çalişmalariniz Dan Dolayı Teşekkür Ederim.


by_karahan adlı üyeden alıntı

Özellikler bir harika olmuş. 1.3 sürümünde silver paketim vardı sırf spinner için paket yükseltebilirim.

Eline sağlık.

Edit: oyun swf sunucuya çekmeyide yapsaydın keşke. :o


masterthone adlı üyeden alıntı

1 Adet platin paket alacağız. Güzel sistem güzel yenilikler umarım sorunsuz bir bot olur.


by_antiseptic adlı üyeden alıntı

Hayırlı satışlar diliyorum öncelikle, son derece başarılı ve ilerici bir çalışma olmuş. Güncel teknolojiler (spin.. vs) sisteme dahil edilmiş. Spin özelliğini dahil etmeyi belki çok kişi yapabilir ancak onu oraya dahil etmeyi akıla getirmek yani özgün bir fikir üretmek herkesin yapabileceği iş değildir, bot ve eklenti fikirlerinin bile araklanmaya çalışıldığı şu günlerde.



Dikkat çeksin diye tekrar bir alıntılamak istedim bu kısmı. Tebrik ediyorum.


BZC adlı üyeden alıntı

Güzel sistem hayırlı satışlar.


karagul adlı üyeden alıntı

spinner testdeki gibi bir performans olması çok iyi bir gelişme olmuş tebrik ederim


Hatay adlı üyeden alıntı

Yeni sistem 2.0 Baya basarili bir calisma olmus. Yapanlarin ellerine saglik. Diger baska bir özelik Yapimci arkadasin eski versiyon kullanicilarini unutmayip fiyat farki almadan 2.0 kullanmasina izin vermesidir. Bu basarili calismadan dolayi tebrik ederim... Kolay gelsin... Bol Kazanclar dilerim.


beratkeles adlı üyeden alıntı

Daha önce çalışmıştım sizle çok beğenmiştim. Yine alabilirim başarılar gayet güzel özellikler eklemişsiniz


RoxiRox adlı üyeden alıntı

Sistem çok başarılı olmuş.

PM attım.


oldboy0666 adlı üyeden alıntı

gelen yenilikleri çok beğendim ellerinize sağlık. bugün bx-platinum siparişi geçtim. onuda aktif ederseniz sevinirim. kolay gelsin..


cengizx adlı üyeden alıntı

Hocam vallahi diyecek kelime bulamıyorum çünkü eksik yok kusur yok insan sadece bu tür harika bir yazılıma hayranlıkla bakmakla kalıyo ellerinize sağlık tebrikler hayırlı satışlar


osmanbey adlı üyeden alıntı

tek rakibin kendinsin hocam. isteyen istediği kadar taklit etsin. tebrik ediyorum.

sadece blogger'ı eklememişsin sisteme, eksik gördüğüm tek nokta bu.


RASKOLNIKOV adlı üyeden alıntı

mükemmel bir sistem, ilerde kullanmayı düşünüyorum


Donanimsiz adlı üyeden alıntı

Paketin üzerine gelen yeni özellikler güzel olmuş.


Napolyon adlı üyeden alıntı

Mükemmel bir yazılım olmuş, herzaman ki gibi kaliteniz 1 gram düşmemiş. :)


Civciv adlı üyeden alıntı

2 dönem diamond paket kullandım..Son olarak botların çeşitliliği çok iyi olmuş.. yeni haliylede çok beğendim bazı küçük detaylar eksik 3. dönem yenilememi yapacağım..Hayırlı satışlar..


ByCix34 adlı üyeden alıntı

1 adet alındı..

İlgi İçin Teşekkürler


beratkeles adlı üyeden alıntı

İlk çıktığı zaman Platinum almıştım bir kaç wordpress sitem ve onarcade sitelerim için kullandım çok verimli kullanışı kolay sorun çıkarmayan güzel bir program herkese tavsiye ederim.

hocam bende özel bir haber scripti var https://demo.habersitesikur.com/ sitesinin scripti acaba buna entegre etme şansın var mı haber bekliyorum teşekkür ederim


ermoo81 adlı üyeden alıntı

1 adet bx-bronz paket satın alınmıştır. İlgili arkadaş teşekkürler.


Dofollow adlı üyeden alıntı

İlginiz için teşekkürler.


taytaylan adlı üyeden alıntı

Bronz Paket alındı.Anlayışlı ve kaliteli satıcı.


Abdlsmt! adlı üyeden alıntı

Platiuim üyelik alındı anında da onaylanmış vay arkadaş :)
Bol kazançlar efenim.


oracuLar adlı üyeden alıntı

Bx-Platinum Paketinden alındı.Daha önceden'de kullanıyordum.Harika bir sistem teşekkürler.

Onay Bekleniyor (Sanalpazar)


MrKydn adlı üyeden alıntı

Destek konusunda çok iyiler, wordpresste özel alanlarda oyun swfleri ile ilgili bir sorun yaşıyordum, sağolsunlar sürekli ilgilendiler ve sorunu çözdüler. Gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.


cehago adlı üyeden alıntı

botu en büyük paketten hiç düşünmeden aldım ilk izlenimlerim çok iyi


Muaddib adlı üyeden alıntı

Arkadaş çok ilgili sağolsun anlayışlı bir şekilde her türlü sorumuza yanıtr veriyor , kendisiyle çlaışmanızı kesinlike tavsiye edeiyorum.


PowerUseR adlı üyeden alıntı

botu bir müsterim icin simdi siparis verdim ödemeyi gectikden hemen sonra aktif oldu daha önceden birkac arkadasima da aldirmistim bu sistemi. v2 yi görmedim ona da simdi bakacam umuyorum ki güzel olmustur basarilar


emre961 adlı üyeden alıntı

Arkadaşın ellerine sağlık sistem gerçekten çok başarılı gözüküyor. Yakın zamanda bende alıyorum inşAllah. Hayırlı işler :)


Nightundertaker adlı üyeden alıntı

harika sistem, keşke xenforo için de olsa. hem de satışlarınız yükselir


narsist adlı üyeden alıntı

Öncelikle güzel bir çalışma yapmış arkadaşlar yaklaşık 2 aydır kullanıyorum hemen hemen en büyük paketini. Peki bir şey sormak istiyorum. bu çekilen siteler zamanla değişecekmi çünkü 3 ayda olmasada 6 ayda hepsini eklersin kendi sitelerine sonra üye olmak için sebep yaratmanızı önemle istiyorum ben memnunum çünkü :)


bulut51 adlı üyeden alıntı

Hocam sitenizi sabah gördüm ve daha önce neden görmemişim diye resmen kahroldum :D şimdide agzım acık tanıtım videonuzu izlerken r10 da ne yorumlar var diye baktım. En kısa sürede platinyum paket alacam. Bu hizmet için çok teşekkür ederim


gf8 adlı üyeden alıntı

bot sistemi alındı
3 ay kullanıldı
memnun kaldım lisansı yükselterek 3 ay daha kiraladım


Hero adlı üyeden alıntı

Sistemi akşam inceledim hoşuma gitti, şimdi de BX-Platinum paketini aldım. Hızlı bir onaylama oldu :), Ellerine sağlık Hasan Bey, umarım projeyi daha da iyi bir yere taşırsınız.

Görüşmek üzere, hayırlı kazançlar.


vibrissa adlı üyeden alıntı

Platium paketinden aldım gayet güzel sistem :)


cculha adlı üyeden alıntı

Hocam sisteminizi inceledim. Öncelikle tebrik ediyorum. Yakın zamanda sistemlerimi oturttuktan sonra ben de sisteme katılıp kullanmaya başlamayı planlıyorum. Önden bir mesaj ile kutlamak istedim. Ülkemizde bu şekilde yazılımlar yapılması bizleri çok sevindiriyor.

Başarılar dilerim. :)


Cuslaw adlı üyeden alıntı

Dizi botlarında ufak tefek sorunlar yaşıyordum.Arkadaş çok ilgili sağolsun bizzat ilgilendi şuan sorunsuz ekleme yapabiliyorum teşekkür ederim.


cenq_beacher adlı üyeden alıntı

Bot satın alındı şuanlık sıkıntı yol güzel çalışıyor yanlız en düşük paketlere bir kaç özellik daha eklerseniz sevinirim işin güzel tarafı havale ile ödeme yaparsanız bekleme derdi yok ödememi yaptım eft ile anında onaylandı teşekkürler.


polemicq55 adlı üyeden alıntı

harika bir sistem ,,
inşallah kalıcı ve bozulmadan sürdürür yayınını
ilk olarak paket 1 satın alındı...


targit adlı üyeden alıntı

Edit: Sistem bugün itibari ile çok güzel bir şekilde çalışmaktadır. Halen çalışmayan bir kaç bot var fakat bu botların alternatiflerinin olması ve kullanılabilmesi, herhangi bir sorun teşkil etmemektedir. En başta yazdığım gibi sistem çok iyi bir sistem. Emek hırsızlığı yapmak için kullandığımız bu sistem kesinlikle bu parayı hakkediyor. :)

Keşke kötü yorum yazmadan sorunlar giderilseydi, fakat telefonla görüştüğüm beyefendinin söylediği bir şey neden sorunların hemen giderilmediğini açıklıyor. Kendisi görüşme yaptığımız gün sadece 800+ destek talebinin açıldığını, bunların %90 ının sadece sistemle ilgili sorular olduğunu söyledi. Doğal olarak bu kadar destek talebine bakmak için koca bir ekibiniz olması gerekiyor.

Şu anda bu mesajı yazarken dahi, havuzdan siteme içerik aktarılıyor.

Ayrıca sorunun sadece benim client dosyamdan kaynaklandığını teamviewer ile bağlantı sağlayarak bulduk, ve kendiside ilk kez böyle birşeyin olduğunu bu sebeple sanırım destek talebinde çözüm bulamadığımı belirtti.

Tayland (pattaya) dan arayıp benim sorunumu düzeltmek için 28 dakika benimle telefonda görüşen ve pattaya'nın eğlencesinden, hizmet için mahrum kalan hasan Bey'e ayrıca bir kez daha teşekkür ediyorum. :)


MesutDincer adlı üyeden alıntı

Platınıum uyelık aldım bakalım sıstem guzele benzıyor :)


Civciv adlı üyeden alıntı

bx-diamond pro için ödeme geçildi, uzun süre önce bir kaç dönem kullandım umarım yine verimli kullanabilirim.. bıraktığımdan beri oldukça fazla yenilik yapmışsınız..


KeNaN35 adlı üyeden alıntı

scripte uyarlamak hiç zor olmadı scripti tamamlamak üzereyim ilk işim bir paket alıp sizin botlara güvenerek bırakmak olucak saolun :)
bu işimi baya bir kolaylaştıracak diye düşünüyorum maximum 1 bilemedin 2 hafta içinde bir paket alıcam denemek için olursa tüm siteler için almayı planlıyorum :)


UnFoLLoW adlı üyeden alıntı

Arkadaş gayet ilgili bir şekilde skype üzerinden bire bir görüşme sağlayarak bot kurulumunu gerçekleştirmiştir. Herkese tavsiye ederim.


MesoftBilisim adlı üyeden alıntı

Merhaba Değerli R10.net Kullanıcıları.

Aylarca bot aramalarından sonra internette @lastwisher arkadasımla tanıstım aylardır bazı botlarla ugrastım ama joomla 2.5 siteme bir türlü entegre edemedik hikaye uzun.

Gece saat 1 gibi https://www.botextra.com/ sitesini incelerken arkadas online destekten yazdı bana konustuk derdimi anlatım bende ftp bilgilerimi istedi verdim bi bakarmısın dedi allahalah haber eklenmis :) sonra işler hızlıca gelişti uzun konusma ve ayarlar yapıldı benim kendi müsterim beni böyle 3 saat o olmadı bu olmadı diye sıkıntı verse kovardım sabırla dinledi ve işlemleri yaptı helal olsun.Gece saat 3 de artk yeter diyerek ben kapattım.

Arkadaşımızdaki MUHTEŞEM SABIR ve TEÇRÜBESİ ile gece gece beni güldürdü allahta bu iş ahlakı ile onu güldürsün.Arkadaşa cpanel ve ftp bilgilerimi sorunsuz güvenle teslim ettim alnının akı ile çıktı helal olsun.

ÜÇRETMİ : ne ücreti bu hizmete bu kaliteye bot 3 aylık 30 tl babasının hayrına çalışsa daha fazla üçret lması lazım :) bence ben yatıp uyuyorum siteye haberler tıkır tıkır ekleniyor bunun bedeli bu değilde ticaret ve rakabet ortamı ne diyelim.

Daha çok yazaçak ve övgüler sunacak çok şey var ama arkadaşlar beraber gecenin saat 3 üne kadar siteye ugrastık saat 7 de de mesaime geldim uykusuzluktan çok bir sey yazamadım sanırım.

Arkadaşıma İLGİSİNDEN ve İŞ AHLAKINDAN dolayı teşekkür ederim.


Ezekiel adlı üyeden alıntı

Çok şık bir bot. Mükemmel bir hız. Sonsuz teşekkürler. 5. ya da 6. kez alışım oldu galiba hatırlayamadım.


technonur adlı üyeden alıntı

ödemeyi paypal ile yaptim ama umarim en kisa sürede aktif olur
edit : 5 dakika icinde aktif oldu +1 puan :)


bahadir adlı üyeden alıntı

Platinum paket alindi..
negatif yorumlari okuyunca cekinmistim ama
demoyu gorunce emek verildigini anladim.
destek cok guzel, aninda takildigim yerlerde yardim ettiler..
serkan ve ömer beye tesekkurler
hayirli kazanclar


korti adlı üyeden alıntı

Yorumları okumadan toplu alım yaptım.
Üzerine yorumları okuyunca eyvah dedim!
Ama hiç öyle eyvahlık bir durum yokmuş çok şükür. Sistem ve iletişimden gayet hoşnutum.


Jackwalker adlı üyeden alıntı

Kullanıyorum düzgün çalışıyor :)


duende adlı üyeden alıntı

Öncelikle süper bir iş çıkarmışsınız tebrikler. Paltinum paket satın aldım. Lisans onay bekliyorum. Destektende yazdım ama henüz cevap alamadım. O yüzden birde buradan ulaşayım dedim. Kullanır kullanmaz güzel yorumlarımıda yine buradan duyuracağım inşallah. İyi çalışmalar.


CemerYILMAZ adlı üyeden alıntı

çok teşekkür ederim çok hızlı bir şekilde lisansım onaylandı daha iyisini görmedim...


duende adlı üyeden alıntı

Öncelikle kusura bakmayın çok vakit bulamadım. İlk başta yoğunluktan dolayı 1-2 saat beklesemde sonrasında ardarda problemlerimi çözdüler sağolsunlar. Şu an için hizmetlerinden çok memnunum.


eray2344 adlı üyeden alıntı

Bot satın alındı. Hızlı bir şekilde onaylandı. Teşekkürler.


foxfire adlı üyeden alıntı

Valla ben çok beğendim bi kaç sıkıntı var sitemle ilgili onlarıda destek bölümünden çözecekler gayet başarılı


FkR adlı üyeden alıntı

arkadaş çok anlayışlı sağolsun. hayırlı işler dilerim :)


bahadir adlı üyeden alıntı

Sahsen 3 ay dir kullaniyorum.. bugun tekrar 3 ay uzattim
Daha iyisini yapana kadar ..en iyisi bu arkadaslar..
keske daha iyi sistemler olsa.. :)
bence bu arkadaslar finansör bulsalar cok daha ilerleyeceklerdir..
ticket aciyorum, bazen birkac saat icinde cevap aliyorum bazen bir gunu geciyor ama cevap aliyorum.. iyi niyetli arkadaslar.. Allah daha cok kazandirsin
kolay gelsin


amthzrsln adlı üyeden alıntı

Sürekli kullandığım bir sistem.. Gerçekten şahane.. Çok ilgili arkadaşlar emeğinize sağlık teşekkür ederim..
Crewx analogfikir telatabi

kişi bu mesajı beğendi.

SMM Panel, Sosyalyuvam, Bayilik Paneli, En Uygun Panel, Takipçi Paneli
reklam

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4042
  • Beğeniler 77 / 1356
  • Ticaret 37, (%100)
mesajım bulunsun pcde inceleyip sorularımla dönüş yapacağım
 

 

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

blueblood blueblood Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci.
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 425
  • Beğeniler 70 / 90
  • Ticaret 11, (%100)
Takipçi Kasmamı bu
 

 

LastWisher LastWisher WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek SanalZeka
  • Konum ABD
  • Ad Soyad H** S**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 18 / 29
  • Ticaret 5, (%100)


Hayır, websitenize içerik eklemeniz için yapılmış bir çoklu bot sistemi.
 

 

wmaraci
wmaraci

ekavak ekavak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek internet medyası
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 186
  • Beğeniler 5 / 26
  • Ticaret 6, (%100)
Fiyat ve iltişim pm alabilirmiyim?
 

 

technokolik.com

LastWisher LastWisher WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek SanalZeka
  • Konum ABD
  • Ad Soyad H** S**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 18 / 29
  • Ticaret 5, (%100)

ekavak adlı üyeden alıntı

Fiyat ve iltişim pm alabilirmiyim?


Fiyatlarımız 3 aylıktır. 30 Tl ile 200 Tl arasaında paketlerimiz bulunmaktadır.
Botextra.com üzerinden canlı destek ile iletişim kurabilirsiniz.
 

 

secretgol secretgol WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek boş
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad N** S**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
malesef eski den kalma bir sisteme dönüştü sistem deki haber botlarında gün geçtikçe eksilme oluyor destekte verilen cevaplar çok saçma
örenk

Maalesef kullanmış olduğunuz script bizim sistemimiz ile entegreli değildir. Dilerseniz yazılım sahibine bu entegrasyonu yaptırabilirsiniz.

Entegrasyon teknik bilgileri : http://botextra.com/botextra_entegrasyonu adresinde bulunur.

Eğer bu yazılımı bizim takımımızın entegre etmesini isterseniz ücreti 100 tldir.

örenk 2

Desteklediğimiz bir çok script bulunmaktadır. Bunlardan birini kullanıp satın almış oldunuğuz paketinizi kullanabilirsiniz

yani bir script alırken ilkönce botextra ya bakmak gerekiyormuş desteği varsa almalıymışızzz bu kadar saçma cevap veren başka bir destek bölümü görmedim
WaLek

kişi bu mesajı beğendi.

Komut Komut www.d-help.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek E-Ticaret Yöneticisi
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 552
  • Beğeniler 17 / 169
  • Ticaret 29, (%100)
Ben kullanıyorum gerçi 6 aydan sonra aboneliğim dolmuş yenilemem gerekiyor ama sistem iyi. Botları bağla siteye uğrama gibi birşey nerdeyse.

Artıları:
1- Sisteme botları bağladıktan sonra takır takır haberleri atıyor.
2- Bi dünya bot var film, haber, kadın, sağlı, yabancı içerik tatmin edici.
3- Clonlama mükemmel oradaki sitelerden istediğin içeriği komple senin siteye aktarıyor. Denedim bakı içeriklerde ekleyenden daha önde çıktı :)
4- Anahtar kelimeleri random yapabiliyor iyi birşey.

Eksileri
1- Bazı botlar çalışmıyor, içeriğinde harf hataları oluyor, resimler götüntülenmiyor. Bu büyük bi problem. İstediğin haber sitesinden çekim diyosun veriyi tak hata. Mesaj fix zaten arkadaşlar bu problem üzerinde çalışıyor mu ne öyle bi mesaj. Botların yarısında bu var.
2- Saat 7 den sonra cevap vermiyo kimse sanki devlet dairesi
3- Eğer fb de auto post kullanıyorsanız buradan eklenen haberler paylaşıldığında farklı farklı resimler çıkıyor. Çıkmayadabiliyor.
4- Haber ekleyen botların siteye ayrıca kaynak neresi ise o firmanın logosunu yada adını yazmalı.
 

 

Sebilisim Sebilisim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Php Coder
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** B**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 4 / 85
  • Ticaret 3, (%100)
secretgol Adamlar dünya üzerinde ki tüm scriptlere hizmet veremezler ki belli başlı kullanılanlar mevcut zaten. Gel forumlar da ölücülük yapan çok adam var 15 TLye yaptırırsın.
hasnhasan

kişi bu mesajı beğendi.

TRomantik TRomantik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek EmpowerSP
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 119 / 188
  • Ticaret 21, (%100)
Cevap vermek için iş yerinden kaçak göçek login oldum.
Yeni açtığım film sitesi için BotExtrayı buldum, almadan önce bi güzel araştırdım forumlara kullananlara vs baktım. Mail yolu ile aldığım temaya uygun olup olmadığını uyumlu ise botların şuan güncel ve güncellenmekte olup olmadığını sordum. Gelen cevap "Temanız ile uyumlu, botlarımız güncellenmekte." oldu.
3 Aylık paketlerden 100 liralık olanı aldım ilk içeriği girmek için herhangi bir kaynaktan film çektim, birçok hata vardı, canlı destekten ilettim yardımcı oldu arkadaş ve o kaynaktan çekilen filmler sağlam geldi sonrasında.

Ben buna güvenerek Cloner sistemini kurdum, içerikleri Havuza ordanda siteye aktarılmak üzere ayarladım. Ertesi gün sabahtan kalkıp bi bakıyım dedim, sonuç: 3500 tane fragman barındıran bir film sitesi. Ayrıca görseller video kısmında, açıklamalar ve özet kısımları yok, part isimleri girilmemiş, 1-2-3-4-5-6 gibisinden aktarılmış. Falan falaaan.


Kendilerine ilettim, yapacak bişey olmadığını söylediler. Bu zararı nasıl kapatırız dediğimde ise "bize kaynak site verin, size %100 uyumlu bot yapalım" diye cevap aldım. Google indexi 20k olan bir siteyi sırf bu bot yüzünden tamamen boşalttım. Üstüne tekrar kurdum. Günlük 2k hit alıyordu, sosyal medya reklamları ve yandex kaynaklı. Site içeriğini sıfırladıktan sonra üzerine yaklaşık 10 gün falan geçti sitem daha yeni yeni 1k hiti görmeye başladı ve Google'da yaklaşık 25.000 404 hatası veren linkim bulunmaktaydı. Hergün uğraşa uğraşa 301 yönlendirmesi ile düşürmeye çalışıyorum, şuan 20.000 adet link kaldı. Herneyse,
Verdiğim siteyi bot olarak sisteme koydular, cloner işlemi başarılı şekilde bitti. 1300 adet film siteme sıkıntısız eklendi. O gün bugün botextra.com'a giripte siteye film atmıyorum. Çünkü verdiğim site hariç diğer film botları (Yaklaşık 12 adet var) siteme uyumlu değil..

Velhasıl site hala içime sinmiyor, gerek bu 404ler gerek içerikler..
Ve aynı şekilde botta içime sinmiyor. 3 Aylık bu bot için nasıl olduda 100 lira verdim diye kendi kendime her aklıma geldiğinde pişman oluyorum.. Premium Wp Film teması ve ömür boyu premium bot fiyatları bile bu kadar değilken ben hangi kafayla böyle bi hata yaptım anlam veremiyorum. Adamların 3 yıllık müşterisi var tema satıp bot hediye ettiği ve halen yardımcı olduğu.

Şimdi sürenin bitmesine 70 75 gün falan var, bu süre zarfında botextranın bana bi faydası olacak mı? Olmayacak. Neden?

Hemen onuda açıklayım. 3 Ay kullanım süresi için 100 türk lirası verdiğimiz paketin "Havuz, Alan Adı, Cloner..." vb.. gibi özellikleri sınırlı. Sınırları tabi ki çok düşük çünkü 3 ay için 100 lira verdik :)
2 adet cloner yani 2 adet site kopyalama, 5 adet takipçi yani 5 kaynak site film ekledikçe sitenize çekebiliyosunuz, 6.sı yok! Olmaz 6.sı çok gelir bize!
Twitter bilmem neyi eklemesi bile sınırlı. Kesinlikle verdiğiniz ücretin "ACISINI" sadece cloner kullanırken hissetmeyeceksiniz. En azından bu varmış ya iyi diyeceksiniz.. Çok uçuk rakamlar hizmete göre cidden uçuk...

Ek olarak belirtmek gerekirse,
-Kelime bul-değiştir özelliği çok hoşuma gitti ve çok stabil çalışıyor. Yani sabit sıkıntısı falan yok. (siteadı.com'u benimsitem.com yapabilir)

Ayrıca apımcı arkadaşın üstün becerisi ve ortaya harika bir bot sistemi çıkarması. Bu gerçekten zor bir iş. (Nekadar uyumlu çalışmasada botlar sonuçta hepsinde emek var hiçbirisi oraya süs olarak konulmamış). Destek olarakta geri dönüşleri gayet hızlı ve çözüm odaklı.
WaLek

kişi bu mesajı beğendi.

EmpowerSP.Com | Ahrefs & SemRush & Moz & Majestic ve daha fazla araç TEK FİYATA: 120TL
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al