Merhaba,
DigitalOcean altyapısını kullanarak müşterilerinize tam kapasite bulut hizmetleri sunmanızı sağlayan bir yazılımdır. Bu yazılım sayesinde neredeyse hiçbir şeye dokunmadan müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarabilir ve tüm işlerinizi tek bir panelden kolayca yönetebilirsiniz.
Tamamen açık kaynak kodlu ve tüm haklarıyla sadece 1 kişiye satılacaktır.
- Sadece DigitalOcean API ve ödeme kapısı API bilgilerini girip hemen satışa başlayabilirsiniz.
- Fonksiyonel ve yönetilebilir yönetim paneli
- Müşterileriniz sadece 10 saniyede sanal sunucu ve hosting oluşturabilirler ve bu hizmetleri size ihtiyaçları olmadan yönetebilirler.
- Hosting paketi alan müşterileriniz panel üzerinden tek tıkla sadece 10 saniyede wordpress kurulumlarını otomatik olarak yapabilirler.
- Tüm paket fiyatlarını tek tuşla yönetici panelinden düzenleyebilirsiniz.
- Yönetilebilir içerik sistemi ile bir çok içeriği düzenleyebilir ve yeni içerik ekleyebilirsiniz. Yeni yapılacak güncellemelerde daha fazla imkan tanınanacak.
- Blog modülü ile duyurularınızı, kampanyalarınızı yayınlayabilir, eğitim içerikli yazılar paylaşabilirsiniz.
- Destek sistemi ile müşterilerinizin her türlü problemleri anında size ulaşabilir ve hızlıca çözüm üretebilirsiniz.
- İletişim formu sayesinde tüm mesajları yönetim panelinden görebilirsiniz.
- Detaylı gelir&gider modülü ile tüm gelir ve giderlerinizi inceleyebilir, ödemeleri görebilirsiniz.
- İhtiyacınıza göre 1'den fazla hosting sunucu ekleyerek, müşterilerinizin ihtiyaçları doğrultusunda ilerleyebilirsiniz.
- Yönetici panelinden meta etiketleri, site ismi gibi bir çok şeyi kontrol edebilirsiniz. Müşterilerinize hediye başlangıç bakiyesi tanımlayabilir, müşteri başına açılabilen sunucu sayısını kısıtlayabilirsiniz.
- Tüm hizmetleri yönetici panelinden yönetebilirsiniz.
Demo : https://demo.dohub.co/
Kullanıcı Adı : demouser
Şifre : demouser
İstenen Fiyat: 10.000 TL
Whatsapp: 0531 235 72 87