Premium Dijital Davetiye Platformu - Komple SaaS Çözümü
Kullanıcı yönetimi, RSVP takibi ve premium şablonlarla profesyonel dijital davetiye platformu. Modern teknolojilerle geliştirilmiş, kuruluma hazır kapsamlı sistem.
Teknoloji Altyapısı
Next.js 15.5.6 framework ile React 19.1.0 ve TypeScript kullanılarak geliştirilmiş. Tailwind CSS v4 ile modern responsive tasarım. MySQL veritabanı ve bcryptjs ile güvenli kimlik doğrulama sistemi. Framer Motion ile akıcı animasyonlar. Google Places API entegrasyonu.
Temel Özellikler
Kayıt ve giriş sistemi ile tam kullanıcı yönetimi. 18 adet profesyonel davetiye şablonu. Gelişmiş RSVP yönetimi ve misafir takibi. Gerçek zamanlı davetiye oluşturma ve düzenleme. Google Haritalar ile konum entegrasyonu. Takvim etkinlik entegrasyonu. Sosyal medya paylaşım özellikleri. Davetiye görsel olarak indirme. Beğeni ve etkileşim sistemi. IP bazlı tekrar önleme. Gerçek zamanlı istatistik ve analiz paneli.
Kullanıcı Yönetimi
Güvenli kullanıcı kayıt ve doğrulama sistemi. Kullanıcı profil yönetimi. Kişisel davetiye kontrol paneli. Davetiye geçmişi ve istatistikler. Misafir listesi yönetimi. RSVP yanıt takibi.
Şablon Sistemi
18 profesyonel tasarlanmış şablon. Düğün, doğum günü, kurumsal etkinlik kategorileri. Tamamen özelleştirilebilir tasarım elementleri. Tüm cihazlar için responsive şablonlar. Kolay şablon önizleme sistemi. Şablon arama ve filtreleme.
Yönetim Özellikleri
Kullanıcı yönetim arayüzü. Şablon yönetim sistemi. RSVP izleme paneli. Platform metrikleri ve analizler. İçerik yönetim sistemi. Sistem ayarları kontrolü.
Teknik Özellikler
Next.js App Router ile sunucu taraflı render. Backend işlevsellik için API routes. Connection pooling ile MySQL veritabanı. Dosya yükleme ve görsel optimizasyonu. Meta etiketler ve schema markup ile SEO optimizasyonu. Google Search Console hazır yapı. Cookie onay sistemi. KVKK uyumlu altyapı.
Tasarım ve Kullanıcı Deneyimi
Rose ve pink gradient vurgulu modern dark tema. Mobil öncelikli tam responsive tasarım. Sayfa geçişleri ve animasyonlar. Plus Jakarta Sans font ile profesyonel tipografi. Premium UI componentleri. Hover efektleri ile interaktif elementler. Yükleme durumları ve hata yönetimi.
Veritabanı Yapısı
Şifrelenmiş kullanıcı tablosu. Detaylı davetiye tablosu. Zaman damgalı RSVP kayıtları. Her davetiye için metrik takibi. Güvenlik için IP loglama. Şablon metadata depolama.
Kuruluma Hazır
Vercel deployment konfigürasyonu dahil. Environment variables şablonu. Production build optimize edilmiş. Veritabanı migration scriptleri. Kapsamlı dokümantasyon.
Pakete Dahil Olanlar
Tüm kaynak kodlar ve dosyalar. MySQL veritabanı şeması ve kurulum kılavuzu. 18 premium davetiye şablonu. Kullanıcı kimlik doğrulama sistemi. Yönetim paneli. API endpoints. Deployment kılavuzları. Türkçe dokümantasyon. 6 ay ücretsiz güncelleme. Teknik destek dahil.
Kimler İçin Uygun
Etkinlik yönetim şirketleri. Düğün organizatörleri. Dijital ajanslar. SaaS işi kurmak isteyen girişimciler. Davetiye platformu geliştiren yazılımcılar.
Gereksinimler
Node.js 18 veya üzeri. MySQL 5.7 veya üzeri. Özelleştirme için temel Next.js bilgisi. Node.js destekli hosting.
Lisans Tipleri
Normal Lisans: Tek son ürün, son kullanıcılardan ücret alınamaz.
Genişletilmiş Lisans: Tek son ürün, son kullanıcılardan ücret alınabilir.
Destek ve Güncellemeler
6 ay ücretsiz destek dahil. Düzenli güncellemeler ve hata düzeltmeleri. Özellik talepleri değerlendirilir. Dokümantasyon ve video eğitimler.
Demo
Standart Lisans:12.000 TL
Kaynak kodlar
Dokümantasyon
3 ay destek
Güncellemeler
NEDEN BU FİYAT?
✅ Next.js 15 + React 19 + TypeScript (en güncel)
✅ MySQL backend + tam auth sistemi
✅ 18 premium şablon
✅ RSVP + Analytics sistemi
✅ Google Maps/Places entegrasyonu
✅ Production ready - çalışıyor
✅ Canlı domain var
✅ SEO optimize
✅ KVKK uyumlu
İLETİŞİM : 0532 166 76 97