Kendimin yazmış olduğu İHA'nın sisteminde bir değişiklik olmayana kadar patlamayacak, sıkıntısız çalışacak tüm kategorilerden haber çeken tam sizin sitenize göre bir bot.



Bütün gün sitenize haber giriyosunuz, e haliyle akşam oldu dinleneceksiniz ama ziyaretçi bunu sevmez. Sürekli yeni içerik ister, bu botun amacı da siz dinlenirken ailenizle keyif yaparken ziyaretçiyi sitede tutmak. Peki ziyaretçi deyip duruyosun da kardeşim benim sitemin hiti az akşam vakti kim haber okuyacak diyorsan sana ziyaretçi diyerek kimlerden bahsettiğimi söyleyim. Siteleri tek ziyaret eden biz değiliz arama motorlarıda siteleri ziyaret eder, hiç kimse girmese bile google girer haberi okur ve seni üst sayfalara çıkartmaya başlar. İşte hem Seo hem Bot :)

Bu botu hangi sistemi kullanıyorsanız o sisteme entegre ediyoruz. Hemde bu bot açık kaynak şifreleme mifreleme de yok. Piyasada ki çoğu bot şifreli olur kodları açıp bakamazsın düzenleyemezsin ama bunda öyle bişey yok. İstediğin yeri kurcala. Biz yine düzeltiriz sıkıntı yok.

Fiyat: 50 TL
Ekran Görüntüsü: