yasin66 adlı üyeden alıntı
hocam başkasına ayit yazılımı internetten indirip 3 5 degişiklik yapmıssınız o lay o kadar bunuda her türlü kanıtlarım isterseniz eger
başkasına ait yazılımı internetten warezden aldıgıma eminmisiniz boş boş sacma sapan konuşuyosunuz internetten indirdigime dair kanıtınız varmı bu script yaklaşık 4 yıldır bende :)
3-5 degişiklik yapmak okadar kolaysa siz neden warezdekini kullanıyosunuz sizde geliştirip satsaniz olmuyomu yapabileceginizi sanmıyorum çünkü
ve madem karalamaya calışıyosun acık verme lafları düşünerek konuş bari
ve geliştir sende paylaş kimse para vermek zorunda kalmasın okadar uzmansan 3 yada 5 modülle hemen oluyosa bu işler vela havlu diyorum her insanın bir sabrı var limitleri zorluyosun belkide rakip script satan bir kişisin :) sen
çekemiyosun yaptıgımız güncelleme ve geliştirmeyi ben bunu görüyorm sende
ve ayrıyeten warezde kinde get varmı mobil tema varmı ve sahibinden .com a benziyomu ve teknik özellikler varmı toplu resim yükleme resmi secme profil alanda gözükecek resmi secilebiliyomu ?
sesli msj uyarısı varmı , günün fırasatları varmı , ilginç ilanlar varmı km renk gibi bilgileri katogoride gösteriyomu , sitemap site haritası varmı , doping yapıldıgı zaman resmin üzerinde acil yada fiyatı düştü diye yazıyormu ,
katogoride konumlu ilan yada magzalı yada getli ilan diye iconlar varmı ,admin panelden dil secimi varmı, admin panelden ayarlı facebook yorumları varmı , daha sayamadıgım 10 larca özellik bunlar varmı kardeşim her scriptin clonu var demi bizimkide sahibinden in clonu telefonların bile çakması varken :)
sen yok warezdeki vs bi yol tutturmuş denillerim isbatlarım vs deyip duruyosun
dofru warezde buna benzer var yanlız bu script bende 4 yılı aşkındır var eee nasıl yapacagız şimdi wareze düşeli 1.5 yıl olmuştur ben nasıl warezden indirecegim bunu sacma sapan konuşuyosun söyledigine kendin bile inanmıyosundur sabotaj yapmaya kalk umrumda degil bu dedigim özelliklerde yap paylaş bu sitede tamammı idda ediyosun bukadar kolaymış gibi yorum atıyosun
senden bu scripti bizdeki nin aynısı gibi yapıp paylaşmanı istiyorum 1 aydda yaparsın sen bence :D bekliyorum haberini senden
bakalım öyle kolaymış demesi 3-5 özellik demek
yapmassan paylaşmassan gerisini demiyorum sen anladın
dur daha bitmedi
bumu warezdeki
yoksa bumu
yani şimdi ben bularımı indirip geliştirdim :) bunlar warez evet dogru kırıp atmışlar ama bendeki bumu o zaman
paylaşırmısınız aynısını bendekinin lütfen bu script bende 4 yıldan buya yana bende görüyonu bendekini silip warezden tekrar indirip satmaya kalkıyom
nekadar kınanacak bir durum
tühhh :)
daha fazla zorlama beni bence warezdekini kullan sen yapabiliyosan yukardaki yazdıklarımı oku anla yap paylaş 3-5 bişey ekle bizimkisi gibi güzel tasarım ortaya cıkart paylaş tamammı bedavaya sun herkes faydalansın 1 ay dan haberini bekliyorum yapmaya başla şimdiden okadar kolayya herşey patos motoru gibi patır patır konuşmak gibi kolay başarılar dileri paylaş burada