Herkese merhaba, tasarımını kendim düzenlediğim altyapısını ortak düzenlediğimiz instagram takipçi beğeni yorum scriptini satışa çıkartıyorum.
(SCRİPT WAREZ DEĞİLDİR)
SCRIPTTEKİ TÜM AÇIKLAR KAPATILDI ÜSTELİK ANTİSCAN VE HTTRACK GİBİ ZARARLI BOTLARIN ENGELLENDİĞİ ÖZEL PHP DOSYASINI BERABERİNDE VERİYORUM.
Script özellikleri
-Toplu takipci yollama
-Toplu Beğeni yollama
-Üyeler İçin Günlük Kredi Belirleme
-Admin paneli
-gold üyelik sistemi
-Değiştirilebilir İndex Sayfası teması desteği
-Değiştirilebilir login ekranı teması desteği
-İsteyen Scripti Baştan sona geliştirebilir geliştirmeye açıktır.
-Giriş yapan kullanıcı takipçi yollamya basınca otomatik takipçi yolluyor js kodlamasıyla
-Kredilerin saati ayarlanabiliyor.
gibi özellikleri var daha saymadığım özellikleride vardır aklıma gelen bunlar.
Not: instagram ve facebook için script alırken dikkat etmelisiniz **************lar gizli webshell ve backconnect kuruyorlar böylece hem userlarınızı çekebiliyorlar hem de sitenizi kontrol edebiliyorlar.Benim scriptimde böyle bir duurm kesinlikle yoktur.
Demo ve satın alma işlemleri için:
fiyat 50tl
Sadece Whatsapp : +1 518 665 68 443
massaixlr@gmail.com
Ödemeler ziraat atmsinden alınmaktadır.
Not: instanaliz diyen arkadaslarim var. Instanalizil scripti uzaktan kontrollu sifrelenmis webshell icermektedir.Ben bu scriptte webshell ve diger casus kodlamayi sildim ayrica piyasada 200 300tlye satilan scriptlerde backdoor mevcut intanaliz scripti kullanan websitelerin userlarini calmak mumkun.Paylasimi yaptigim ayardaki script 1500 tl ye satilmakta ben 50tl ye veriyorum baskasinin emegini calmadim kodlama ve aciklari kendim kapattim. Piyasadaki cogu script açiklı ve webshell dolu bilginize.. saygilar..