İlk 3 Kişiye Özel Fiyat > 500 TL

Demo : http://kisilerhakkinda.com/fragman
Yönetim Paneli : http://kisilerhakkinda.com/fragman/admin
Kullanıcı Adı: ali
Şifre: 123456
Fiyat: 750 TL Açık kaynak verilecektir.
İletişim: 0541 341 0997 - aliakkaya1997@hotmail.com

Temel özellikler :
- Dizi hakkında bilgiler eklenir. Daha sonra dizinin fragmanı yayınlandığında Youtube üzerinden linki alınıp, yönetim panelinden diziyi seçip linki girip ekleyebilirsiniz.
- Dizi eklerken aktör seçmeniz gerekecek, Sisteme kaydettiğiniz aktörler(oyuncular) sadece seçebilirsiniz. Böylece aktörlerin bilgilerinide girmek zorunda kalarak içeriği genişletme durumunda olacaksınız. Çünkü her dizinin alt kısmında " Aktörler " bölümünde kişiye tıklanıp biyografisi incelenebiliyor.
- Fragmanlara yorum yapılabilir.
- Fragmanlar yıldız ile oylanabilir.
- Özel blog yazılımı mevcut. İçerisinde fragman analizleri paylaşabilirsiniz. İlgili Youtuberlar ile anlaşıp sadece size özel analiz yaptırabilirsiniz.
- Özel arama kutusu tasarlandı bastığınız harfe göre algılayarak, diziyi çıkarıyor.

Proje tarafımca makul ücretler karşılığında istediğiniz yönde geliştirilebilir. Herhangi bir framework v.s kullanılmamıştır. Ek olarak Bootstrap alt yapısı ile teması yapıldığı için responsive bir tasarımdır. Oluşabilecek hatalara karşı herzaman desteğim olacaktır.

Sadece yazılımı yaptık henüz aktif etmedik projeyi. İsteyen alan adı ve hostingini alarak bana ilerek kurulumunu yapabiliriz.