Birkaç tıklamayla kendi blog sitesini kurmak ve kolay bir arayüzle yönetmek isteyenler için Blog Scriptimiz yayında. Minimal ve responsive bir tasarımla ister mobilde, ister tablette, ister bilgisayarda blog siteniz harika gözükecektir.
Script içerisinde makale modülü, kategori modülü, üyelik modülü, yorum modülü, yazar modülü ve iletişim modülü bulunmaktadır. Eklemiş olduğunuz yazarlar farklı konularda makale paylaşabilirler. Üyeleriniz makaleler hakkında yorum yazabilirler.
İçerisinde bulunan Admin paneli yine bootstrap css frameworkü kullanılmış olup bütün cihazlarla uyumludur. Ayrıntılara değil sadece önemli noktalara odaklanılan panelde istediğiniz her şeyi kolayca yönetebilirsiniz. Kötü yorumları silebilir, üyeleri düzenleyerek isterseniz kaldırabilirsiniz.
Scriptimiz Net Core Mvc Ve NoSql Veritabanı teknolojileri kullanılarak geliştirilmiştir. Windows Hostingler üzerinde çalışmaktadır. Yapılan güncellemelerden scriptimizi alan herkes faydalanabilecektir.
Scripti almak isteyenler veya sorusu bulunanlar mesaj yoluyla bana ulaşabilirler.

Iletisim: contact@berkekurnaz.com
kurnaz.berke1907@gmail.com

Demo: blog.berkekurnaz.com
Fiyat: 50 TL
Bonus: Scripti satın alan herkese webview android uygulaması sadece 50 TL. Android uygulama apk dosyası olarak imzalanmış, yayınlanmaya hazır bir halde teslim edilmektedir.

Örnek Resimler