Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
374x90 Bu Alana Reklam Ver |
![]() NivuCV - Freelancerlar İçin CV Card Scripti - Ürün, Banka, Portfolyo, Online Ödeme! |
|
||||
|
||||
![]() DEMO İÇİN YUKARIDAKİ GÖRSELE TIKLAYIN! Script Özellikleri • Profil oluşturma • Banka Hesapları Listeleme• Çalışmaları Listeleme • Blog Yazıları Oluşturma • Ürünleri Listeleme • Online Ödeme ve Havale/EFT (Shopier / PayTR) • Özel İş Teklifi Formu • Panel üzerinden gelen siparişlere dosya transferi • Yönetici ve müşteriye mail bildirimi • Özel mail sablonu • Tüm Alanları Panelden Kontrol Edebilme 13.09.2019 Güncellemesi • Renk Seçimi Eklendi • Çalışmalara Tab Özelliği Eklendi • Ürünlere Demo Butonu Eklendi • Altyapı İyileştirmesi Yapıldı • Mail Bildirimi Seçeneği Eklendi • Sayfalama İyileştirildi • Sayfalara Seo Ayarları Eklendi Lisans Ücreti: 90₺ İletişim için bana (0 543 947 12 50 ) veya ortağıma (0 539 403 9951 - @HarunDemir; ) whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz.
Konu EmreGüven tarafından (13 Eylül 2019, 19:31 ) değiştirilmiştir.
|
![]() |
|
||||
|
||||
rica etsem emre hocam skype adresinizi bırakabilir misiniz hem tema için hemde farklı bir iş için bekliyorum sizi
|
|
|||
|
|||
İstemsizce her çıkardığınız scriptleri almak istiyorum yarına söz verdik alıyoruz
|
Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
![]() |
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
|