Merhaba,
Otomatik, çok basit kullanımı olan IPv6 Proxy Üreten Bash / Shell script satıyorum. Çok uygun fiyata proxy üretip işlerinizi halledebilirsiniz.
Script Detayları:
- Script Ubuntu 20.04 işletim sistemi olan sunucularda çalışıyor.
- API bağlantılı sistemler için başlangıç komutları ile (parametreler) proxy kurma özelliği var.
- Sınırsız port ile sınırsız proxy üretebilirsiniz.
- Güncellemeleri otomatik tespit ediyor.
- Reflesh modu ile belirlediğiniz her n dakikada bir kurduğunuz proxylerin IPv6 adresleri değişir.
- TunnelBroker kurma özelliği ile sunucunuzda IPv6 olmasa bile proxy kurabilirsiniz!
- Süre limitli proxy kurabilirsiniz.
- İsterseniz HTTP, isterseniz SOCKS5 proxy üretebilirsiniz.
- Başlangıç portu girerek proxyler kurabilirsiniz.
- Ayarlar bölümünü kullanarak proxy listesinin hangi siteye yükleneceğini seçebilirsiniz.
- Gelişmiş kurulum modu ile proxy kurulum sürecini çok daha stabil ve hızlı hâle getirebilirsiniz.
- IPv6 Emulator özelliği ile otomatik tespit edilen IPv6 adresini değiştirebilirsiniz.
- Rotating modu mevcuttur. Rotating modu sayesinde her requestte (istekte) proxynin IPv6 adresini değiştirebilirsiniz.
- Whitelist/Blacklist modu ile proxylerin giriş yapabileceği siteleri yasaklayabilir veya sadece o sitelere girmesine izin verebilirsiniz.
- Birden çok proxy modu kurabilirsiniz.
Örnek:
- Rastgele mod: Kullanıcı adı ve şifresi değişkendir. Her portun kendine ait kullanıcı adı ve şifresi vardır.
- Sabit mod: Kullanıcı adı ve şifresi sabittir. Her portta aynı kullanıcı adı ve şifre kullanılır.
- Public mod: Kullanıcı adı ve şifresi yoktur. Sadece IPV4:PORT kullanarak bağlanabilirsiniz.
- IP Korumalı mod: Kullanıcı adı ve şifresi değişkendir. Her portun kendine ait kullanıcı adı ve şifresi vardır. Ekstra olarak sadece belirlediğiniz IP adresleri proxy'e giriş yapabilir.
- IP Korumalı Şifresiz mod: Sadece belirlediğiniz IP adresleri proxy'e giriş yapabilir. Ekstra bir kullanıcı adı ve şifre koruması yok.
- Her port farklı IPv6 adresinden çıkış yapıyor.
Örnek:
- Port 1000 » xxxx:xxxx:x:xxx:x:44bc:a182:aefc:1ca7
- Port 1001 » xxxx:xxxx:x:xxx:x:a42a:23ec:f42a:33ab
- Sunucu yeniden başlatılırsa (reboot atılırsa) proxyleri başlat bölümünden yeniden başlatabilirsiniz.
- Script IPV4:PORT:KULLANICIADI:SIFRE formatında proxy üretiyor.
- Üretilen proxyleri zip kullanarak şifreleyip size link veriyor.
- Belirli bir port aralığını durdurabilirsiniz.
Örnek:
- Port 1000 ile port 1500 arasındaki tüm proxyleri durdurabilirsiniz.
- IPv6 desteği olan tüm sunucularda kullanabilirsiniz.
- Script sadece Vultr, CloudVist, Sunucu.al, ekiphost.com, yoncu.com, gmhost.ua, Webcloud, onlinesunucu.com sunucularında test edilmiştir. Onun dışındaki sunucu sağlayıcılarında da çalışabilir ancak çalışmazsa kesinlikle destek vermiyorum.
- Scriptte izin verdiğim yerler dışında herhangi bir kod değişikliği yapılırsa destek vermiyorum.
- Sadece /64, /48 ve /32 subnet'inde çalışır.
- Kurulum için teknik detaylara veya sunucu bilgisine gerek yok. Sadece scripti çalıştırıyorsunuz, onu nasıl yapıcam derseniz her konuda destek oluyorum 😊
Satın Alım İşlemleri:
- Anlaşma yapıldıktan sonra sizden sunucu bilgilerini alıyorum. Scripti kullanarak sunucunuzda 5 tane proxy üretiyorum. Eğer sizden "proxylerde sıkıntı yok" gibi bir onay alırsam scripti size gönderiyorum. Bu durum yaşandıktan sonra HERHANGİ BİR DURUMDA iade istenilirse iade verme zorunluluğum yoktur.
- Script satın alındıktan sonra 1 ay boyunca ücretsiz destek veriyorum. 1 ay sonunda destek almak isterseniz 150TL ödemek zorundasınız. Yoksa destek vermek zorunda değilim.
- Bu kuralları istediğim zaman değiştirebilirim.
- Scripti herhangi birine vermek veya ücretsiz şekilde paylaşmak kesinlikle yasaktır! Paylaşan kişi hakkında hukuki işlemler başlatılır.
- Satın alan kişi bunları okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Script içinden örnek görsel:
İletişim: WhatsApp için Tıkla
Fiyat: 1000TL
Referanslar:
Bu forum sitesinde mevcut değil ancak başka forum sitelerinde 100'den fazla referansım mevcuttur. 😊