lostyazilim

Paraşehri.com Scripti Satılıktır

13 Mesajlar 3.121 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

creatifmedia creatifmedia Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum ABD
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 5 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

bilgi verildi

wmaraci
reklam

herdakkika herdakkika Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** D**
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 6 / 16
  • Ticaret 7, (%86)
güvenmiyorsan önlemini alacaksın ve burada hiç hoş olmayan bir itamda bulunmuşsunuz ben size hiç güvenmem çünkü karşımdaki şüpheli bakıyorsa benim için pek güvenilir değildir script yazacak kadar bilgin varsa lisanslayacak kadarda bilgin vardır

creatifmedia creatifmedia Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum ABD
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 5 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
niçin konuya yorum yaptınız anlamadım ki.ben script lisanslamayıda biliyorum, kırmasınıda.her türlü lisansı kırmanın yolu mevcut.en sağlam denilen lisanslar bile kırılmakta.bu işin bir kaç çözümü var ya api ile çektirirsin bazı dosyaları, yada hostinge eklenti kurarsın.ben gerek olmadığını düşünüyorum, GitHuB gibi bir ortamda script paylaşan herkes bilmiyor mu lisanslamayı.sözüm o ki üzerinize alınmanıza gerek yok, güvenemiyoruz dediğim forum çoluk çocuk dolu.bu scriptin v1'ini satarken bile sorun yaşadık birisi aldı 100 liradan sattı güzelim yazılımı.sonrada konusu kapandı araştırabilirsiniz.bizde böyle bir çözüm getirdik, bizimle çalışacak insan bize güvenecek zaten.bizde ona aynı şekilde güveneceğiz.olay bu kadar basit, bence sizi ilgilendiren bir durum yok burada.Bu arada script'te satıldı zaten.

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al