Merhaba, yakın zatanda bir pdf (bu isteğinize göre değişebilir) (PHP 7/8, JS,Ajax,Bootstrap) satış sistemi yazdım. sistem %100 paytr uyumlu olup mağaza bilgilerinizi eklerek satış yapmaya başlayabilirsiniz. ana sayfa kişinin istekerline özel yazılduğı için admin panelindeki içerik girişleri, sayfa sahibine göre yapılmıştır, bu kullanım amacına göre değişebilir. dilerseniz tasarım kosunusnda yardımcı olurum. elimden geldiğince uygulamanın detaylarını aşağıda paylaşıyorum, sorularınız olursa seve seve cevaplarım.
SQL Injection'a Karşı grekli önlemler alınmış ve test ettirilmiştir.
XSS (Cross-Site Scripting) Saldırılarına karşı kodlama yapılmıştır, denemelere karşı bloklam sistemi çalışmaktadır.
CSRF (Cross-Site Request Forgery) Koruması Eklenmiştir.
htacces üzerinde benzer güvenlik tedbirleri alınmıştır
krıtik işlemler için loglama sistemi çalışmaktadır, elimden geldiği kadar özenerek yazdım, kendi class yapımı kullandım herhangi bir fw ile çalışmıyorum, kodlar açık verilecektir. gelişmesi için kendizde müdahele edebilir haldedir. ilgilene arkadaşlar onder7@gmail.com a mail atabilir. (demo isterseniz kurulum yapabilirim, şu anda canlı bir sistemde aktif)
kayıt email onayı ile gerçekleşiyor, şifremim unuttum eposta yoluyla ilgili token eşleşmesi ile yapılır.
kullanıcı girişinde, aldığı ürün ana sayfada görünür, satınalma gerekçekleştinde satınal butonu indir butonuna dönüşür, indirme linki paylaşılsa dahi login olmaya zorla ve loglaması yapılır (admin tarafında anlatacağım)
admin ekranı aşağıdaki gibi, tüm modeüller aktiftir çalışır durumdadır. dilerseniz ücretsiz ekleme yaparakda ürün ekleyebilirsiniz, indirmelerinde istatistik ve logları tutulur
çok detaylara girmyeceğim, site üzerinde gelen mesajlara cevap verme, mail listesi vs özellik var ancak burda satış raporlama ve istiatik göreüntülerini paylaşacağım. kredi kartı ile yapılan gerçek yapılan satışın rapor ekranı
detay ekran görüntüsü
satınalma ve sonrasında indirme istatikleri
benzer bir çok ayarı panelde giriş yaparak düzenlebilirsiniz kodlarla bouşmanıza gerek klamıyor