Merhaba Arkadaşlar:

Son zamanların en çok oynanan ve en çok aranan scriptlerinden birisi olan oyun oynayarak para kazandıran scripttir. Tamamen sıfırdan kodlanmış tertemiz bir oyun scripti ile sizde hemen kazanmaya başlayın. Piyasadaki editlenmiş rus scriptleri ile karıştırmayınız. Tamamen sıfırdan PHP ile kodlandı.

Oyun 6 Karakter ile oynanmaktadır. Üye olan herkese 1000 Puan otomatik verilmektedir. Her karakterin saatlik leş toplama gücü vardır. Topladıkları leşler bir depoda biriktirmektedir. Depo limiti dolduğu zaman karakteriniz leş toplamayı durdurur. Tekrar leş toplaması için kullanıcılar leşleri satıp oyun parası olan sui puana dönüştürebilirler. Bu sui puan ile isterlerse depo kapasitelerini yükseltebilir veya daha fazla karakterler satın alıp daha çok kazanabilirler. Karakterlerin saatlik veya günlük masrafları yoktur. Onun yerine yaşam süreleri belirtilmiştir. Yaşam süreleri boyunca kullanıcılara puan kazandırırlar. Zaten demoyu detaylı incelerseniz oyunun işleyişini çok daha iyi anlarsınız.

Scriptin özellikleri:

Multi Üyelik Engeli IP Başına 1 Hesap Açabilme
İstediğiniz üyeyi sınırsız banlayabilirsiniz.
Gelişmiş yönetim panelinden tamamen oyuna müdahale edebilirsiniz. (kullanıcı leşleri, sui puanı, nakit parası, depo limiti, karekter sayıları vs vs)
Yönetim Panelinden En çok puanı olan en çok leşi olan ve en çok nakiti olan görebilirsiniz.
Sitenin Genel Ayarlarını Düzenleyebilirsiniz. (site adı,title, desc,keyw,tel,mail,adres,sosyal medya hesapları, footer, kullanıcı sözleşmes vs vs)
Üyelere özel mesajlar atabilirsiniz.
Duyurular Panelinden duyurular ekleyebilir düzenleyebilir silebilirsiniz.
Çekim talepleri, (Kullanıcı Adı,Talep Tarihi,Son Ödeme Tarihi,Çekim Tutarı, Durum)
Ödeme bildirimleri, (Kullanıcı Adı,Gönderme Tarihi,Ödenen Tutar,Durum)
Karakter Tarihleri,
iletişim mesajları,
referans sistemi,
paylaş kazanç (Bonus),
Tamamen mobil uyumludur.

Daha sayamadığım bir çok özellikler mevcuttur. Çok büyük bir sunucuya, hosta gerek yoktur. 5$'lık bir sunucu ile çok rahat çalışmaktadır.

Demo

Kullanıcı adı: demo
Şifre:demo12

Yönetim paneli için PM. Atınız

Script için istediğim ücret 2,000

Tüm hakları ile birlikte açık kaynak kodlu verilecektir.

Lisanslı çoklu satış yapmıyorum.

İletişim için PM Atınız Lütfen.