Merhaba,

Restaurant ve cafelerin açılması ile beraberinde son zamanlarda çok aranan bir script haline gelmiştir. Pandemi nedeni ile restaurant yada kafe'ye giden kişiler hali ile menülere dokunmak istemiyorlar bu sebep ile ihtiyaç duyulan bir sistem haline gelmiş olmaktadır. Çalışma mantığı gayet basit ilgili script dosyaları bir hosting'e kuruluyor. Ardından masalara QR kod yapıştırılıyor ve bu QR kod yardımı ile menünün yüklü olduğu domain'e yönlendiriliyor. Bu sayede müşteri menüye dokunmadan kendi telefonu üzerinden menüleri inceleyebiliyor ve siparişini buna göre veriyor. İsterseniz webview mobil uygulama yaptırarak QR kod'a direk uygulama linkinide yönlendirebilirsiniz bu sayede direk uygulamayı indirerek menüyü inceletebilirsiniz.





BİLGİSAYAR ÜZERİNDEN DEMO GÖREBİLMENİZ İÇİN TIKLAYIN
MOBİLDEN DEMO GÖREBİLMEK İÇİN TIKLAYIN

Admin Panel Demo 1 - Admin Panel Demo 2 - Admin Panel Demo 3 - Admin Panel Demo 4

FİYAT : 150,00 ₺

* Script tamamen açık kaynak kodludur. Herhangi bir lisans, yıllık ücret, şifreli bir alan söz konusu değildir.
* Scriptin sadece kullanım hakkını satın almaktasınız. Kendi müşterilerinize dilediğiniz gibi satiş yapabilirsiniz. Lakin parstech firmasının satış yaptığı ***, wmaraci gibi platformlarda satışı veya dağıtımı kesinlikle yasaktır.
* Fiyatlarımıza K.D.V dahil değildir.
* Fatura kesilmesi zorunludur.
* Ücretsiz olarak kurulum hizmeti sunmaktayız.
* Yıllık 39,00 ₺ karşılığında hosting tehmin edebilirsiniz.
* Proje tamamen PHP + PDO, AJAX ve jQuery ile kodlanmiştir.

Proje gerçekten çok tutuluyor, bir aralar meşhur olan yeni nesil lokma olayı gibi :) şuan bu proje için Bodrum'da anlaşma yaptiğimiz 20'den fazla cafe ve restaurant var sizlerde bu işi kendi bölgenizde yaparak güzel miktarlar kazanabilirsiniz. Proje'den beklediğimiz dönüşleri eğer alabilirsek değişik tasarımlar, yenilenen menüler, sipariş verme mödülleri v.b çeşitli özellikler aklımızda kurguluyoruz hepsini uygulayacağız.

Canlı demo görmek isteyenler p.m atabilir

İletişim Bilgilerimiz

www.parstech.com.tr
destek@parstech.com.tr
0850 303 6 183 - 0544 573 6 183