Merhaba değerli forum üyeleri,
sahibinden.com başta olmak üzere pek çok ilan sitesinde kullanıma uygun bir
ilan bildirim botu geliştirdim. Ancak, bu botun gerçek potansiyelini görmek ve son kullanıcıların ihtiyaçlarını daha iyi anlamak adına sizlerin değerli fikirlerinizi almak istiyorum. Bu nedenle, satış öncesi botumu bir süreliğine ücretsiz olarak denemeniz için açıyorum!

Botun Özellikleri:

• Anlık Bildirimler: Seçtiğiniz kategoride yeni bir ilan yayınlandığında, Telegram üzerinden anında bildirim alırsınız.
  • Özelleştirilebilir Kategoriler: Otomobil, emlak, 2.el ürünler (özellikle telefon, bilgisayar, oyun konsolları, yedek parça vb.) gibi farklı kategorilerde çalışabilir.
  • Kolay Kullanım: Basit bir arayüz ile hızlı kurulum ve kullanım.
  • Al-Sat Yapanlara Özel: Alım-satım yapanlar için mükemmel bir yardımcı. Fırsatları kaçırmadan takip edin.

Ücretsiz Deneme Fırsatı:

Botunuzu birkaç gün boyunca ücretsiz deneyin ve performansını görün. Deneme süresi sonunda, botunuzu nasıl geliştirebileceğim konusunda fikirlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Geri dönüşleriniz, botu daha da mükemmelleştirmeme yardımcı olacak.

İlgilenenler İçin:

Detaylı bilgi almak ve botu denemek için lütfen PM ile bana ulaşın. Sizlerden gelecek geri bildirimleri sabırsızlıkla bekliyorum.
İyi forumlar!