Merhaba arkadaşlar daha öncede sattığım scriptimi istek üzerine tekrar satışa sunuyorum.
Öncelikle belirteyim ki scripti herkese satmıyorum çünkü konuyla alakasız arkadaşların parasının boşuna gitmesini istemem. Satıştaki önceliklerim bu tarz script arayışında olanlar ve konu hakkında az çok bilgisi olan arkadaşlardır.
Script tamamen açık kaynak kodludur ve dilediğiniz gibi geliştirebilirsiniz. Lisans yoktur fakat scriptin paylaşımı ve satışı kesinlikle yasaktır.
Peki bu scriptle nasıl para kazanabilirim ?
Bu sektörle ilgisi olanlar az çok bilirler reklam ağları reklamları çoğunlukla diğer platformlardan kendi ağlarına entegre ederler. Örnek veriyorum ; mesela A firmasında ki oyun reklamı her dönüşüm (üye) için 2 TL veriyor. B firması bu reklamı kendi sistemine entegre eder ve 2 TL nin 1.50 TL sini yayıncısına verir geri kalan 0.50 TL yi cep yapar
Sizlere bu konuda ücretsiz destek sağlayacağız. Gerekli api entegrelerini biz yapacağız.
Yani sizde örnek olarak 1 TL kazandığınız dönüşümden 0.75 TL sini yayıncınıza verirsiniz gerisi size kalır. Ortalama bir hesap yapalım her dönüşüm için 0.25 TL aldığınızı düşünelim. Ağınızda aktif 1000 yayıncı olsun. Her biri günde 20 dönüşüm sağlasın. Günde 20.000 dönüşüm yapar. Her dönüşüm için 1 TL ücret olursa 20.000 TL olur 15.000 TL yayıncılarınıza ödersiniz 5.000 size kalır. Mantık basitçe budur arkadaşlar. Örnek verdiğim rakamlar sizin yayıncı sayınıza göre değişebilir.
Script Özellikleri
- Tüm reklam modelleri (Üyelik Satış Tıklama vs)
- Basit kullanışlı kullanıcı ve yönetici paneli
- Kullanıcılar için Facebook girişi
- Kullanıcılara toplu mail gönderimi
- Detaylı istatistik
- Monitor ile anlık dönüşümleri takip etme
- Has Offers api desteği
- Kullanıcılar için yardım sayfası
ve çok daha fazlası demolarda inceleyebilirsiniz.
Not: Siz sadece yayıncı bulup sitenizi tanıtıp paranızı kazanacaksınız. Geri kalan kurulum sorunlar vs hepsiyle biz ilgileneceğiz.
Demo : http://www.kazanay.com/
Scriptin fiyatı 1000 TL yerine 750 TL !
Ödeme yolları : Ziraat Bankası
Scripti alanlara her konuda ömür boyu destek.
İsteyenlere özel istediğiniz temaya entegre edebiliriz. (Ücretli)
Sorularınız için lütfen pm atınız. Script sadece 5 kişiye satılacaktır.