Emlak Scripti
İhtiyacınıza uygun emlak sitesi paketini seçerek hemen emlak scriptini kullanmaya başlayın.
Emlak Sistemi size, hemen bir site oluşturup ilanlarınızı sistemin tüm özelliklerinden faydalanarak sınırsız bir şekilde ekleyebiliceğiniz bir platform sunar. Eklediğiniz ilanları Geliştirilmiş Arama Motoru Optimizasyonu sayesinde kolayca Müşteri Kitlenize ulaştırabilirsiniz. Geliştirilmiş Özel Emlak Yazılımı sayesinde sistemin size sunacağı tüm özelliklerden yararlanıp işinizi kolaylaştırabilir ve gelirlerinizi daha kolay arttırabilirsiniz. Sistemin tüm özelliklerini aşağıdaki fiyat tablosundan öğrenebilirsiniz.
Hemen KurulumGelişmiş Üyelik SistemiArama Motoru Optimizasyonu (Seo)Responsive Tasarım ile Mobil UyumluGelişmiş Türkçe Yönetim PaneliPHP & MySQLÇoklu dil desteğiTema SeçenekleriCache (Önbellek) TeknolojisiBlog
Emlak Sitesi Paketleri
Hemen ihtiyacınıza uygun paketi seçerek emlak scriptine sahip olabilirsiniz
Aşağıdaki emlak sitesi paketleri hepsi bir arada paketlerdir ve istenildiği takdirde kendi sunucularınızda kullanabilirsiniz.
Temaları İnceleyin
bu firmanın scirpiti satın almaktayım kendim iş değişikliği nedeniyle satın almış olduğum sicripiti satmaktayım 250 tl ye satılan bu sicripit ben 150 tl ye satıyorum siz sadece bi alan adı satın almanız yeterli
sattığım sistemi www.limitsizilan.net ten bakabilirisiniz.