Merhaba arkadaşlar temiz kodlama tamamen kaliteli seo işleriyle uğraşanlar için vazgeçilmeyecek bir scriptir hertürlü güncellemeden ücretsiz faydalanabileceksiniz sistem açık kaynak kodlu verilecektir.

Ziyaretçi analitiği ( benzersiz ziyaretçi , sayfa görüntüleme , hemen çıkma oranı, ortalama kalış süresi, ortalama ziyaret, trafik analizi, en iyi refferer, yeni ve geri dönen ziyaretçi, içerik genel görünümü, ülke ve tarayıcı raporu, os ve cihaz raporu vb. Dahil olmak üzere tam ziyaretçi ve SEO anlık paket ), SEO araçları (bağlantı analizi, anahtar kelime konumu analizi, arama motorları dizini, google page rank, IP analizi, kötü amaçlı yazılım kontrolü ), web analitiği (alexa verileri, benzer Web verileri, whois verileri, sosyal medya verileri, moz kontrolü, dmoz kontrolü) Otomatik anahtar kelime önerisi, sayfa durumu kontrolü, geri bağlantı oluşturma / arama, web sitesi ping, google adword scraper vb.)

Ayrıca, e-posta kodlayıcı / kod çözücü, metatag jeneratörü, ogtag jeneratörü, pliyarizm kontrolü, geçerli e-posta denetimi, e-posta filtre çoğaltma, url kodlama / kod çözme, robot kod üreteci vb. Gibi birkaç bonus yardımcı araçlarını da alacaksınız.

Ziyaretçi Analizi
Website Analizi
Sosyal Medya Analizi
Renk & Endeks Analizi
Domain Analizi
IP Analizi
Link Analizi
Anahtar Kelime Raporlama
Anahtar Kelime Sıra Takibi
Backlink & Pingleme
Malware Arama
Google Adwords Scraper
Kod minifier
Native Widget
API Entegre Özelliği
12Dil Paketi Mevcuttur
Sistem Açık kaynak kodlu teslim edilecektir.
Fiyat gerçekten çok uygundur.
DemoSite:TIKLA


Skype strongbrain0
Fiyat: 115Tl'dir