Scriptimiz TikTok üzerinden normal ve filigransız (TikTok logosu olmadan) olarak video indirilebilmesini sağlıyor. Codecanyon vb. pazarlarda uygun fiyatlı ve gelişmiş özellikli bir script göremedim bu alanda, ondan dolayı böyle bir şey geliştirdim. Amacım çok satılması vs. değil, sadece piyasadaki yazılımlara uygun fiyatlı alternatifler oluşturmak istiyorum.
[SIZE=3]Scriptin Özellikleri[/SIZE]
- Multi Dil desteği. (İngilizce ve Türkçe bulunmaktadır. Diğer diller için de uygundur yapı)
- Admin panelinden yönetilebilir reklam alanları.
- Filigranlı/Filigransız video indirme seçeneği.
- Bootstrap ile hafif ve zarif tasarım.
- Tamamen açık kaynak kodlu. Bir kere aldıktan sonra (satmamak şartı ile) sınırsız web sitesinde kullanabilirsiniz.
[SIZE=3]Fiyat: 25 ₺[/SIZE]
(Dediğim gibi amacım alternatif oluşturmak, CodeCanyon'da bu scriptten daha az gelişmiş bir tanesi 25$'dan satılıyor ve alanlar da var)
[SIZE=3]Demo: https://tiktokdownloader.burak.work/
Admin Panel Demosu için PM isteyebilirsiniz.
Bilgilendirme[/SIZE]
Sistem TikTok resmi apileri üzerinden çalışmadığı için sistem güncellemelerinde bozulabilir. Şuan sorunsuz çalışmaktadır. (arka arkaya +1000 istek ile test edildi) Fakat ileride buna engelleme yapılırsa bu konuda güncelleme geleceğinin garantisini vermiyorum. Sadece ben değil aynı mantıktaki scripti satan diğer satıcılar da aynı şekilde garanti vermiyor. Ben yine de elimden geldiğince güncel tutmaya çalışacağım.