[SIZE=3]Merhabalar, sizlere çok aranan bir yazılımdan bahsetmek istiyorum.[/SIZE]

Bu yazılımı bir müşterimin siparişi üzerine yaptım. İstediği şey bildiğimiz uber uygulamasının klonuydu, bende php üzerine tam istediği gibi kodlayıp projeyi bitirdim.

Yazılımın Web tarafından anlatmak gerekirse; Kullanıcı kayıt oluyor ve talep gönderiyor. Gönderilen talep havuza düşüyor düşünce kullanıcıya ve admine bir mail gönderiliyor.. Admin ise admin paneline girip istediği sürücüye o kullanıcının talebini atıyor ve sürücüye mail ve sms gidiyor. Talep gidince sürücü açıp talep bilgilerini görüntüleyebiliyor ve anlık olarak konum gözleyebiliyor.. [[B]Bu sistem webview üzerine yapıldığı için birazdan vereceğim demo linkleri full telefon uyumluluğuna göre kodlanmıştır. Aynı linki apk ile webview yaptığınızda mobil uygulama gibi gözükür..
]

Kullanıcı tarafı için demo ; Tıklayınız.
Sürücü tarafı için demo ; Tıklayınız
İki tarafında kullanıcı bilgileri = eposta demo@demo.com şifre : demodemo 'dur.

--------------------------------------------------------------

Yazılımın android tarafı ise[Tamamen ayrı bir yazılım] ; Kullanıcı kayıt olup olduğu konumu otomatik olarak çekiyor uygulama. Sonrasında gitmek istediği yeri seçip sürücü çağır butonuna tıkladığında tahmini fiyat ve dakikasını kullanıcıya gösteriyor. Eğer kullanıcı onaylarsa anlık olarak uygulama üzerindeki aktif sürücülerden en yakın olanı buluyor uygulama ve istek gönderiyor. Çekici kabul ederse iki taraftada birbirlerine olan uzaklığı ve profil bilgileri gözüküyor.

[CENTER]

APK PM Üzerinden isteyen kişilere gönderilecektir.

Fiyatlar ;

Web tarafı için 5000 TÜRK Lirası
Android yazılımı için 15.000 TÜRK Lirasıdır.

Bu tür sistemlerin internet satış fiyatı 25 bin tl'den başlamaktadır. Buradaki belirttiğim fiyatlar WMARACI'NA özeldir.

İletişim:

info@bestguvenlik.com
Telefon : 90 545 641 19 44

[/CENTER][/B]