lostyazilim
tr.link

Twitter Hashtag Reklam Botu - Spam Korumalı - Sınırsız Tweet - Uygun Fiyat - Ücretsiz Güncelleme -7/24 Destek

3 Mesajlar 1.668 Okunma
lstbozum
tr.link

emreyvz emreyvz .NET Core & Angular & PHP Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 691
  • Beğeniler 110 / 250
  • Ticaret 24, (%100)

Nedir?

Bu bot ile herhangi bir twitter hesabından gündemdeki tüm hastag'lere belirlenen tüm tweetleri atabilirsiniz. Üstelik belirlediğiniz tweet'lerin bir sınırı yok. Yani tüm hashtag'lere sınırsız tweet atabilirsiniz.

Ayrıca programa çıkan +özellikler ve düzeltmeleri programdaki dahili güncelleme bildirimi ile anında öğrenebilir ve yeni sürümü ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz.

Ekran Görüntüsü

Ücret

1 Yıllık Lisans : 49.90 TL
Ömür Boyu Lisans : 100 TL

Ekstra- İletişim

Kullanamayan arkadaşlara 7/24 Her türlü destek sağlanır.

Forumdışı Skype: yunusyavuz25@hotmail.com

Her Türlü PHP + VB.NET (Bot,Program,Lisans vs.) Özenle Yapılır. Profilimdeki Scriptler + Programlar Referanslarımdır.

Diğer Botlarım

Twitter Full Otomatik Hesap Kasıcı - Uzaktan Yönetim Paneli - Android/Windows - Aynı Anda Binlerce Hesap Kasma-(Follow-Unfollow)

Instagram Full Otomatik Hesap Kasıcı - Uzaktan Yönetim Panelli - Android/Windows - Aynı Anda Binlerce Hesap Kasma - Uygun Fiyat

Twitter Hashtag Reklam Botu - Spam Korumalı - Sınırsız Tweet - Uygun Fiyat - Ücretsiz Güncelleme -7/24 Destek

Facebook Full Otomatik Hesap Kasıcı -Uzaktan Yönetim Panelli - Android/Windows - Aynı Anda Binlerce Hesap Kasma-(Spam Korumalı)

Facebook - Grup ve Sayfa İçin Beğeni,Paylaşım,Yorum,Davet, Flood ve Diğer Botlar -[7/24 Destek] - [Sınırsız] - [KAMPANYA]

wmaraci
reklam

MesutDincer MesutDincer Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum ABD
  • Ad Soyad M** İ**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 6 / 9
  • Ticaret 18, (%100)
1 haftalık deneme şansım var mıdır?

emreyvz emreyvz .NET Core & Angular & PHP Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 691
  • Beğeniler 110 / 250
  • Ticaret 24, (%100)

MesutDincer adlı üyeden alıntı

1 haftalık deneme şansım var mıdır?

Maalesef hocam, demo surumu gelistirmedim. Ancak isterseniz resim veya video gonderebilirim.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al