- Sınırsız blog oluşturabilir, dilerseniz önemli bulduğunuz haber veya bloglarınızı manşette gösterebilirsiniz.
- Sınırsız etkinlikler oluşturabilirsiniz, etkinlikler tarihi geçmemiş ve geçmemiş etkinlikler olarak belirgin bir şekilde listelenir. Etkinliğin yapılacağı yer google haritalar API'nı kullanılarak yapılmıştır.
- Sınırsız radyo programcısı ekleyebilirsiniz.
- Sınırsız video ekleyebilirsiniz. Videolarınız youtube üzerinden id kullanılarak eklenmekte olup video görselleri HD kalitede api kullanılarak çekilmektedir.
- Sınırsız kategorilere ayrılmış fotoğraflar ekleyebilir, albümler oluşturabilirsiniz.
- İletişim sayfası, hakkında sayfası gibi sabit sayfalar bulunmaktadır
- Yönetim paneli üzerinden tüm sayfaların seosunu ayarlayabilir, özelleştirebilirsiniz.
- Sosyal medya butonları ekleyebilirsiniz.
- İstek gönderebilirsiniz, aynı zamanda istek alımını yönetim paneli üzerinden geçici olarak açıp/kapatabilirsiniz.
- Sms ve eposta abonelik formları üzerinden kendi bülteninizi oluşturabilirsiniz.
- Sınırsız radyo istasyonu ekleyebilirsiniz.
- Sınırsız blog kategorileri oluşturabilirsiniz.
- Yönetim paneli üzerinden istekleriniz 15 saniyede bir sayfa yeni gelen isteklerle doldurulur. Hiç bir şey kaçırmasınız.
- Werock web tasarımı yönetim paneli ve arayüzü, tamamen ajax kullanılarak yazılmıştır.
https://viptema.com/webtasarimlar/werock-radyo-web-tasarimi.html