lostyazilim

Agar.io scriptini nerden bulup nasıl kurabilirim ?

13 Mesajlar 2.996 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

fyurdakulblog fyurdakulblog Codlio Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Designer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 444
  • Beğeniler 98 / 48
  • Ticaret 12, (%100)
Çalışıp çalışmadığını deneyeceğim.Eğer çalışıyorsa iyi bir vds alıp pvp server kurabilirim.

wmaraci
reklam

ferzileyto ferzileyto Better Call Fevzi ! Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)

fyurdakulblog adlı üyeden alıntı

Çalışıp çalışmadığını deneyeceğim.Eğer çalışıyorsa iyi bir vds alıp pvp server kurabilirim.

Elbette orijinali her zaman en iyisidir, ancak kendi serverinizi kurarken de oyun özelliklerini ayarlayabiliyor, chat felan ekleyebiliyorsunuz. 1-2 sitede görmüştüm, kolay orta zor seviyeler koymuşlardı, oyun daha hızlı oluyor veya ortadaki hareketsiz hücreler büyük-küçük oluyor vs vs.

Bu arada Agar.io ilk çıktığında yazılar yazmıştım siteme, servere giriş, donma sorunu vb gibi aramalarda önlerde çıkıyor, sadece agar.io'dan günlük min 500 hit geliyor siteme , server tanıtımı düşünüyorsanız ayarlarız birşeyler :D

fyurdakulblog fyurdakulblog Codlio Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Designer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 444
  • Beğeniler 98 / 48
  • Ticaret 12, (%100)

ferzileyto adlı üyeden alıntı

Elbette orijinali her zaman en iyisidir, ancak kendi serverinizi kurarken de oyun özelliklerini ayarlayabiliyor, chat felan ekleyebiliyorsunuz. 1-2 sitede görmüştüm, kolay orta zor seviyeler koymuşlardı, oyun daha hızlı oluyor veya ortadaki hareketsiz hücreler büyük-küçük oluyor vs vs.

Bu arada Agar.io ilk çıktığında yazılar yazmıştım siteme, servere giriş, donma sorunu vb gibi aramalarda önlerde çıkıyor, sadece agar.io'dan günlük min 500 hit geliyor siteme , server tanıtımı düşünüyorsanız ayarlarız birşeyler :D

Vazgeçtim hocam server kurmaktan çünkü VDS fiyatlarına falan baktım ucuz fakat iyi özelliklisi pahalıymış :D Sağolun yinede.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al