-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Özel
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhabalar,
öncelikle başlık sizi yanıttıysa özür dilerim . Uzun süredir facebook sayfama beğenisini arttırmak istiyorum ve baktığım yerlerde bu tür işleri parayla yaptıklarını gördüm biraz daha araştırıp bunu bir panel sayesinde mi ne yapıyorlarmış beğeni çekiyorlarmış diye gördüm işte benim sorumda bu tür bir paneli nasıl kurarım hazır var mı ?
Referee
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
44, (%98)
Panel, işi ticaret amaçlı kullananlar (beğeni, takipçi satışı) için geçerlidir. Senin şu durumda yapabileceğin parası neyse verip, beğeni veya takipçini almandır. Bunu da bu forumda yapan birçok arkadaş var. Facebook beğeni alınacak, kastırılacak türü bir başlık açarsanız size ulaşmaları çok sürmez :). Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Kingbayi tarzı scriptleri google'da arattırarak birşeyler bulabilirsin belki , ama user için aşırı emek ve tecrübe lazım birde milletin size virüs bulaştırdınız diye sövme durumu var :)
Eğer parayla alacaksanız biraz soğukkanlı olun satıcının referans vermesini ve panel resimlerini isteyin..Ticaret puanlarınada bakmayı ihmal etmeyin bu işlerde dolandırılma riski çok büyük kardeşim..
Develops everything always..
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Özel
-
-
Ad Soyad
E** T**