lostyazilim
tr.link

Hosting Takip Scripti

15 Mesajlar 3.107 Okunma
lstbozum
tr.link

bekayazilim bekayazilim www.bekawebyazilim.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 405
  • Beğeniler 69 / 69
  • Ticaret 9, (%100)

ozmencelik adlı üyeden alıntı

Bu arada Abdullahx adlı kardeş yada Ssilistre biraderim forumda denk geldiğim zamanlar takip ediyorum bu php işlerinde bilgili biri onada danışaşbilirisn hatta etiketledim onu bu yoruma görün cevap vereceğini düşünüyorum.

iyi forumlar

Açıkcası bana göre kod konusunda sorun yok gibi veriyi çağırırken bir yerde hata var ama anlamadım. Yıl Sonu devirler var kafam rahat olsa çözerimde kafa şuan başka yerde :)

Bekayazılım İnternet Bilişim Hizmetleri
info@bekawebyazilim.com
0542 370 17 52
www.bekawebyazilim.com
www.bekawebsoft.com
wmaraci
reklam

ozmencelik ozmencelik Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek .Net Developer - İng Öğretmeni
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 39 / 160
  • Ticaret 0, (%0)

bekayazilim adlı üyeden alıntı

Öncelikle Açıklamanız için teşekkür ederim . Cron olayını çözemedim veya hostingde cron yolunu yapamadım . Yoksa Uğraşmadım değil işin içinden çıkamayınca destek almak istedim. Armut Piş Ağzıma düş olayı yapmadım yani uğraştım tabiri caizse beceremedim .

bekayazilim adlı üyeden alıntı

Açıkcası bana göre kod konusunda sorun yok gibi veriyi çağırırken bir yerde hata var ama anlamadım. Yıl Sonu devirler var kafam rahat olsa çözerimde kafa şuan başka yerde :)

Şöyle diyim eğer kodlamandan eminsen ve sorun yok diyorsan ozaman mail.php dosyandaki kodları incelemelisin. Çünkü ya orda sorun vardır yada kullandığın mail alt yapısında.
bekayazilim

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 22.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 405
  • Beğeniler 69 / 69
  • Ticaret 9, (%100)

ozmencelik adlı üyeden alıntı

Şöyle diyim eğer kodlamandan eminsen ve sorun yok diyorsan ozaman mail.php dosyandaki kodları incelemelisin. Çünkü ya orda sorun vardır yada kullandığın mail alt yapısında.

Birde Öyle deniyeyim teşekkür ederim bilgilerinizden dolayı.

info@bekawebyazilim.com
0542 370 17 52
www.bekawebyazilim.com
www.bekawebsoft.com

Abdullahx Abdullahx MW Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.04.2019
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek .
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 905
  • Beğeniler 393 / 395
  • Ticaret 3, (%100)
Referansınız için teşekkür ederim Özmen hocam, konuya daha önce bakmıştım ama içeriğinde hosting kavramı geçtiği için ve bu konuda bilgi sahibi olmadığım için yardımcı olamamıştım. Şimdiye kadar birkaç arkadaşa phpmailer sınıfının kullanılışı hakkında yardımcı olmaya çalışmıştım, eğer aynı sınıfı kullanarak göndermeye çalışıyorsa ve orada hata alıyorsa phpmailer sınıfında eksik olan yerler vardır. Diğer türlü olaya vakıf olamadım açıkçası.
bekayazilim ozmencelik

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 405
  • Beğeniler 69 / 69
  • Ticaret 9, (%100)

Abdullahx adlı üyeden alıntı

Referansınız için teşekkür ederim Özmen hocam, konuya daha önce bakmıştım ama içeriğinde hosting kavramı geçtiği için ve bu konuda bilgi sahibi olmadığım için yardımcı olamamıştım. Şimdiye kadar birkaç arkadaşa phpmailer sınıfının kullanılışı hakkında yardımcı olmaya çalışmıştım, eğer aynı sınıfı kullanarak göndermeye çalışıyorsa ve orada hata alıyorsa phpmailer sınıfında eksik olan yerler vardır. Diğer türlü olaya vakıf olamadım açıkçası.

Öncelikle Cevap verdiğiniz için sizede teşekkür ederim. Açıkcası php Kod bilgim var sıfırdan olmasa bile %70 Hakimim. Ama Bence ben cron olayında eksik bir yer yapıyorum.
Abdullahx

kişi bu mesajı beğendi.

info@bekawebyazilim.com
0542 370 17 52
www.bekawebyazilim.com
www.bekawebsoft.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al