-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
ozmencelik adlı üyeden alıntı
Bu arada
Abdullahx adlı kardeş yada
Ssilistre biraderim forumda denk geldiğim zamanlar takip ediyorum bu php işlerinde bilgili biri onada danışaşbilirisn hatta etiketledim onu bu yoruma görün cevap vereceğini düşünüyorum.
iyi forumlar
Açıkcası bana göre kod konusunda sorun yok gibi veriyi çağırırken bir yerde hata var ama anlamadım. Yıl Sonu devirler var kafam rahat olsa çözerimde kafa şuan başka yerde :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
ozmencelik adlı üyeden alıntı
Şöyle diyim eğer kodlamandan eminsen ve sorun yok diyorsan ozaman mail.php dosyandaki kodları incelemelisin. Çünkü ya orda sorun vardır yada kullandığın mail alt yapısında.
Birde Öyle deniyeyim teşekkür ederim bilgilerinizden dolayı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Referansınız için teşekkür ederim Özmen hocam, konuya daha önce bakmıştım ama içeriğinde hosting kavramı geçtiği için ve bu konuda bilgi sahibi olmadığım için yardımcı olamamıştım. Şimdiye kadar birkaç arkadaşa phpmailer sınıfının kullanılışı hakkında yardımcı olmaya çalışmıştım, eğer aynı sınıfı kullanarak göndermeye çalışıyorsa ve orada hata alıyorsa phpmailer sınıfında eksik olan yerler vardır. Diğer türlü olaya vakıf olamadım açıkçası.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Abdullahx adlı üyeden alıntı
Referansınız için teşekkür ederim Özmen hocam, konuya daha önce bakmıştım ama içeriğinde hosting kavramı geçtiği için ve bu konuda bilgi sahibi olmadığım için yardımcı olamamıştım. Şimdiye kadar birkaç arkadaşa phpmailer sınıfının kullanılışı hakkında yardımcı olmaya çalışmıştım, eğer aynı sınıfı kullanarak göndermeye çalışıyorsa ve orada hata alıyorsa phpmailer sınıfında eksik olan yerler vardır. Diğer türlü olaya vakıf olamadım açıkçası.
Öncelikle Cevap verdiğiniz için sizede teşekkür ederim. Açıkcası php Kod bilgim var sıfırdan olmasa bile %70 Hakimim. Ama Bence ben cron olayında eksik bir yer yapıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.