lostyazilim
tr.link

Php Ziyaretçi Defteri v3.0 | Ücretsiz | Türkçe

24 Mesajlar 9.027 Okunma
lstbozum
tr.link

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

webbil adlı üyeden alıntı

İş de biz bunun adına TESADÜF deriz, o yoruma rastlamak okumak ve scripti indirmek tesadüf değilde nedir, (yıllardır aradığın bir şeye, aklında olmadığı bir anda karşılaşmak) sizce nedir, sizin orda nasıl derler ? :D

Tamam o kısmı tabiki tesadüf :D bir yıldır yorum yapılmamış konuyu sen de bulup gün yüzüne çıkarabilirdin yani yeteri kadar araştırsaydın. Fark etmediysen söyleyeyim bu konunun gözükmesine yarayan yorum benden de :D İşinize yaramasına sevindim :)

wmaraci
reklam

webbil webbil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / K
  • Meslek Seramik Teknikeri
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 223 / 144
  • Ticaret 4, (%100)

Süha Mete adlı üyeden alıntı

Tamam o kısmı tabiki tesadüf :D bir yıldır yorum yapılmamış konuyu sen de bulup gün yüzüne çıkarabilirdin yani yeteri kadar araştırsaydın. Fark etmediysen söyleyeyim bu konunun gözükmesine yarayan yorum benden de :D İşinize yaramasına sevindim :)

Siz başdan söylesenize benim ana sebep diye...size de teşekkür edeyim :D ben 1 yıldır arıyorum derken haldur huldur ziyaretçi defteri aramadım ama 1 yıldır beynimin bir köşesinde istiyordum, :D yani aramadım işde TESADÜF çıkıncada hemen indirdim.
Ben bu konunun ortaya çıkmasına vesile olan yorumunuz için size ve konu sahibi Nonloser' a ve bu konu için emeği geçen tüm ekibe ayrıca tekrar teşekkür eder, paylaşımların ve tesadüfi rastlaşmaların devamını dilerim :)

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

webbil adlı üyeden alıntı

Siz başdan söylesenize benim ana sebep diye...size de teşekkür edeyim :D ben 1 yıldır arıyorum derken haldur huldur ziyaretçi defteri aramadım ama 1 yıldır beynimin bir köşesinde istiyordum, :D yani aramadım işde TESADÜF çıkıncada hemen indirdim.
Ben bu konunun ortaya çıkmasına vesile olan yorumunuz için size ve konu sahibi Nonloser' a ve bu konu için emeği geçen tüm ekibe ayrıca tekrar teşekkür eder, paylaşımların ve tesadüfi rastlaşmaların devamını dilerim :)

Rica ederim kardeşim :D inşallah başka konularda artık :)

webbil webbil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / K
  • Meslek Seramik Teknikeri
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 223 / 144
  • Ticaret 4, (%100)
O zaman bir şey sorayım belki tesadüf bilirsiniz.. ben http://themeforest.net e üye oldum, temalarımı satıcam ama çıkan soruları doğru cevaplayamadım, http://themeforest.net/quizzes/take_quiz o konuda bilginiz varsa konunun yeri değil ama bşka konu açmayayım.. soruların doğru cevabınıbulamadım ve pes etmek üzereyim :(

Neyse, biraz dikkat ve düzenli çeviri ile soruları cevaplamak mümkünmüş ve şu an başarılı bir şekilde üye oldum, üye olamayanlara yardım edebilirim konuya yazabilirler.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al