-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Öncellikle Merhaba Arkadaşlar,
Bundan bir kaç ay önce bulunduğum yazılım grubundan ayrılmak zorunda kaldım. Grubun amacı herkes kendi işini yaparak php script geliştirip satmaktı. İyi kötü bir şeyler kaptık oradan harçlığımı da oradan çıkarıyorum. Genelde php ön taban işlerini ben yapıyordum. Mysql veritabanı işleminde başka arkadaşlar yapıyordu. Ayrıldığımdan ötürü sıfırdan script kodlamayı öğrendim. (Daha önce biliyordum lakin çoğu methodu unutmuştum.)
Sizden bir ricam olacak istediğiniz bir script falan var mı? Veya hoşunuza giden bir temaya admin panel ekleme işlemi falan istediğiniz şeyleri yazabilirsiniz elimden geldiği kadar yapamaya çalışacağım.
(Önemli Not: İhtiyacınız varsa yazsanız daha mutlu olurum, ayrıca fazla karmaşık scriptler talep etmeyin daha yeni yeni ısınıyorum.)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sizinle güzel bir iş yapalım benimde az çok kodlamam var birlikte yapalım mı bir script var elimde
Allah Büyüktür.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Youtube mp3 donusturucu script
luchadorr
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bilmece gibi cevaplarla online yarışma duzenleyebileceğimiz script var mı? Online yarışma gibi,test sorularını admin panelinden giricez en son şu kadar doğru şu kadar yanlış vs yazıcak ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-