Bir çok benzer konu açılmıştır belki ama bende açma gereksinimi duydum. Benim takıldığım birkaç yabancı forum sitelerinde birçok arkadaşa ücretsiz istedikleri scripti Yaptım ve herkesle paylaştım. Birazda Türk forumlarında bunu yapayım dedim. Malum kendi insanımıza yardım etmeyeceğiz de kime yardım edeceğiz. Bir ara Torrent Paylaşım scripti yapmaya karar vermiştim ki piyasada Torrent le ilgili hiç bir şey yok herkes film temalarını kullanıyor :) sonra yasa dışı olan bir şey için yardım etmekten vazgeçtim. Boş vakitlerimi dolduracağım ve profesyonel olarak tamamen bitireceğim Bir proje arıyorum. ÇOĞU kişinin ihtiyaç duyacağı Türden bir proje bulmak istiyorum. Yorum olarak ne yapmamı istediğinizi yazarsanız sayı çokluğuna göre karar vereceğim.
Kesinlikle kullanacağım diller
- HTML5
- CSS 3.0
- JavaScript
- jQuery kütüphanesi
- Ajax
- XML
Herhangi birini kullanmayı düşündüğüm programlama dilleri
- VB.NET ~ ASP.NET
- C# ~ ASP.NET
- PHP
Kesinlikle bulunacak özellikler
- %100 SEO Uyumlu
- %100 Responsive
- Admin Paneli
- %100 Panelden Yönetilebilir Sistem
Şimdilik bunlar geldi aklıma. Sizden ricam bana eksikliğini hissettiğiniz bir sistem önermeniz.
Örnek : Torrent scripti piyasada yok ve kesinlikle Responsive özelliği Olmalı. Bence C# ~ ASP.NET i tercih etmelisin dil olarak.
Gibi yorumlarınızı bekliyorum...
Not : ben dil olarak c# ASP.net kullanmak istiyorum çünkü piyasada herşey php. Artık bu devirde ASP.net in phpyi geçemediği hiç bir Yön kalmadı. Herşeyde php yi geride Bıraktı. Artık tek dil bağımlılığını kaldırmayı isterim. Fakat herkes php yap derse amacım sizlere yardım etmek olduğu için php Yaparım. Gönül isterdi artık php himayesinden kurtulalım.