Koskoca Wmaracı içerisinde bana bu konuda yardımcı olabilecek kimse yokmu çok merak ediyorum nerdeyse 1 haftadır üzerinde çalışıyorum fakat biraz acemi olduğum için çözemediğim bir husus var.Bunuda buradan tüm herkese tekrar duyurmak istedim.
Php tabanlı Sohbet ve arkadaşlık sitem hazır olarak aldığımdan içerisinde sitemap bölümü yoktu bende proğram yardımıyla hazır olarak oluşturup sunucuya öyle atıyordum fakat sitem sürekli güncellendiği için bu iş çok yoruyor daha sonra bi oyun scripti buldum ve onu incelerken gördümki içerisinde kendisine entegre edilmiş bir sitemap bölümü var ve siteye oyun ekledikten sonra admin panelinden sitemap güncelle butonuna tıklıyorsunuz ve güncelleniyor peki sizlerden ricam ben böyle bir sistemi kendi siteme nasıl kurabilirim.
Aşağıdaki resim : oyun.seslisohbet.org'un admin panelinden alıntıdır.

aynen böyle bir sistemi seslisohbet.org'a kurmak istiyorum araştırdım içerisinde sadece ikitane dosya var birisi sitemap.php diğeri sitemap.xml yani buradaki en önemli mesele sitemap.php'yi seslisohbet.org'a göre nasıl düzenleyebilirim.