-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Selamın aleyküm, bir arkadaşımın şirketi için ücretsiz firma tanıtım scriptine ihtiyacım var, baya araştırdım ama ya bozuk oluyor, ya panelleri çalışmıyor ya da Türkçe karakter problemi oluyor, elinizde olan böyle iş görecek bir script varmıdır acaba ? Özellik olarak hakkımızda, hizmetlerimiz, neden biz vs. sayfaları olsa yeter, bir de slider olursa güzel olur, şunları denedim o yüzden onları atmazsanız sevinirim : ofisimo, php inşaat scripti, renk kurumsal firma scripti
bunları denedim bunlar haricinde varsa güzel olur teşekkürler :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
PHP
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
Bu söylediklerini yapacak yüzlerce ücretsiz wordpress tema var dostum. 5 sayfalık bir siteyi yayına hazır hale getirmen de 1 saati geçmez.
Php Developer & Network Admin.
Samurai
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Php Yazılımcısı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%92)
@SunSky
Ücretli düşünürseniz PHP ile yazabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
wordpress Düşünürseniz Bu konuda
Crewx Alanında Bilgili ve yardımcı olucak bir arkadaştır. Ayrıca Şirket için yapılıcaksa Ücretsiz tema ve scriptleri tavsiye etmiyorum hocam bir şirket için bir web site maliyeti sorun olmamalı bence
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hepinize teşekkür ederim ama firma deyince biraz fazla büyük gördünüz sanıyorum :), arkadaşın bir hizmet üzerine işi var, ve ulaşılabilirliklerini arttırmak için işte adresleri telefonları yazan bir websitesi istiyorlar, yani öyle devasa firmalar gibi bir durum yok ortada, güvenlik falan da pek sıkıntı değil, h#ckleseler geri açarız zaten 5 liralık hosting falan kullanıyorlar :)