lostyazilim

ücretsiz tek sayfalık site /script ?

5 Mesajlar 2.014 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

kalbistan kalbistan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek elektrik
  • Konum Hakkari
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 2 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
merhaba bir taşıma nakliyat firmasına tasarım yaptım ve google üst sıralarda çıkması için 6 adet domain aldırdım ve bu domainlere basit tasarım sayfalar açarak domainleri sayfa içerisinden ana domaine yönlendirmek istiyorum. sizin öneriniz nedir? nasıl birşey yapabilirim konu hakkında yardımcı olabilecek kimse var mı ?

wmaraci
reklam

mavera22 mavera22 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek e-ticaret satış
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 98
  • Beğeniler 5 / 26
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle aynı hostingde barınan sitelerden link almamanızı öneririm.Bununla birlikte amacınız backlink yaratmaksa bunu farklı domainler yaratarak değilde PR değeri yüksek sitelerden backlink vererek sağlayabilirdiniz.

Şimdi madem böyle bir işe giriştiniz tek sayfalık scriptine ihtiyacınız yok.Hazır css temalar var üzerlerinde bir kaç oynama yapıp yönlendrme yapabilirsiniz.

www.internetuzmani.net

Emre19 Emre19 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad N** Y**
  • Mesajlar 933
  • Beğeniler 16 / 125
  • Ticaret 2, (%100)
@mavera22 haklı css kullanmalısın
kalbistan

kişi bu mesajı beğendi.

kalbistan kalbistan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek elektrik
  • Konum Hakkari
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 2 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
http://www.turhalnakliyat.net/kirikhan-evden-eve-nakliyat-kirikhan-nakliyat.html

bu siteye benzer bir özellik apmak istiyorum. adamlar tüm illeri ayrı girmiş. ve herhangi ile tıklayınca o ile ait ilçeleri de yazmışlar.. ve google da hemen hemen tüm aramalarda çıkıyorlar. ne önerirsiniz ?

dipnot: örnek olarak dahi link vermek forumda yasaksa linki silin lütfen. amacım reklam değil zaten yapacağım link adresi bu değil. örnek olsun diye

wmaraci
wmaraci

sospas sospas www.mustafasevinc.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Sales and Technical Manager
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 1292
  • Beğeniler 356 / 550
  • Ticaret 37, (%100)
Merhaba,makalelerinizin kopya olmaması ve doğal olması gerekmekte,ayrıca webmaster sitelerinden site analiz yapabilir sonuçları değerlendirebilirsiniz. Ayrıca tüm sitelerinizin aynı hostta barınmamasına dikkat edin. C class ip kullanın. Pr leri yüksek sitelerden link alabilirsin. Ve yapılacak bir çok yöntem var. Sitelerin trafik almasını sağla google siteye ziyaretçi girdiğini anlasın. Google webmaster araçlarına sitelerini ekle. ordan takibini sağla. Daha bir çok yöntem var. PM atarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al