-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
elektrik
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba bir taşıma nakliyat firmasına tasarım yaptım ve google üst sıralarda çıkması için 6 adet domain aldırdım ve bu domainlere basit tasarım sayfalar açarak domainleri sayfa içerisinden ana domaine yönlendirmek istiyorum. sizin öneriniz nedir? nasıl birşey yapabilirim konu hakkında yardımcı olabilecek kimse var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
e-ticaret satış
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle aynı hostingde barınan sitelerden link almamanızı öneririm.Bununla birlikte amacınız backlink yaratmaksa bunu farklı domainler yaratarak değilde PR değeri yüksek sitelerden backlink vererek sağlayabilirdiniz.
Şimdi madem böyle bir işe giriştiniz tek sayfalık scriptine ihtiyacınız yok.Hazır css temalar var üzerlerinde bir kaç oynama yapıp yönlendrme yapabilirsiniz.
www.internetuzmani.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
@mavera22 haklı css kullanmalısın
1 kişi bu mesajı beğendi.
sospas
www.mustafasevinc.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sales and Technical Manager
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Merhaba,makalelerinizin kopya olmaması ve doğal olması gerekmekte,ayrıca webmaster sitelerinden site analiz yapabilir sonuçları değerlendirebilirsiniz. Ayrıca tüm sitelerinizin aynı hostta barınmamasına dikkat edin. C class ip kullanın. Pr leri yüksek sitelerden link alabilirsin. Ve yapılacak bir çok yöntem var. Sitelerin trafik almasını sağla google siteye ziyaretçi girdiğini anlasın. Google webmaster araçlarına sitelerini ekle. ordan takibini sağla. Daha bir çok yöntem var. PM atarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.