Merhabalar,
Bilindiği üzere eskiden SEO Paketleri satışı yapıyordum. Bu işleme bir süre ara verdikten sonra ise yeniden başlamak istedim. Lafı fazla uzatmadan detaylara geçelim! :)
PAKET İÇERİĞİ
PAKET İÇERİKLERİ VE AÇIKLAMALARI
İnstagram Reklamı: Bilindiği üzere İnstagram'da maalesef Biography kısmı dışında bir yere link eklenemiyor. Bu sebepten dolayı paket içeriğimize İnstagram reklamı eklemek istedik. %100 olumlu faydasının olacağının garantisini dahi verebiliriz! :)
Özgün Tanıtım Yazısı Makalesi: 2 WordPress ve 2 Blogger tanıtımı için tarafımızca hazırlanan makale türüdür. %100 özgün olarak hazırlanmakta ve yazılar farklı günlerde yayınlanmaktadır. Ayrıca paket fiyatına ek olarak 1 adet %100 Özgün 100 Kelime makale ekletebilirsiniz de. Bu hizmetin ise fiyatı makale adeti başına 3.90 TL'dir.
Google Plus Backlink: Google sizce SEO'da kendi evladına değer veriyor mu? Hemde nasıl... Paketimizin olmazsa olmaz kaynaklarından biriside Google Plus Backlink'idir.
Facebook Backlink: Son Google güncellemesi ile sosyal medya paylaşımları ve sosyal medya profillerini önemli bir konuma getirdi. Bu sebeple paketimize eklemezsek olmaz diyebileceğimiz Facebook Backlink hizmetini de ekledik.
Anahtar Kelime: Hizmetini sunmakta olduğumuz SEO Paketinin kaç adet anahtar kelimeye hizmet verdiğini belirleyen unsurdur.
Kaliteli WordPress Tanıtım: Beş para etmez, bedava WordPress sitelerinde yapılan tanıtımları unutun! Bu hizmet sayesinde otoriter backlink elde etmiş olacaksınız.
Blogger Tanıtım: Müşterilerimiz için oluşturmuş olduğumuz paravan bloglarımıdır. Bu bloglarda da tanıtım yazınız yayınlanır, orta veya iyi derece etkileşim alınır.
Twitter Backlink: Sosyal medya önemli demiştik. Eee olmazsa olmaz bir sosyal medya desteği daha... :)
Facebook Grup Reklamı: Aktif Facebook gruplarında yapılan reklam türüne verdiğimiz hizmetin adıdır. Reklam olduğuna bakmayın, paylaşım bahane ekstra backlink şahane! :)
Özgün Makale (İÇERİK): Editörlük hizmeti vermiyor olmamız SEO paketine en kral ve en önemli özelliği eklemeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Ayrıca yazılarımız ortalama olarak 120-180 kelime arasında oluyor.
5 Forum Tanıtımı: Ünlü, bilinen ve hitli Türk forumlarında hem backlink elde edin hem reklam elde edin.
Site İçi SEO Analizi: Siteniz içersinde bulunan hataları tespit ediyoruz ve sizlere bildiriyoruz. Böylece hatalarınızı düzelterek rakiplerinizin önüne geçme fırsatını yakalıyorsunuz.
Kelimenize Ait Anahtar Kelime Linki: Size öyle güzel bir link oluşturuyoruz ki hayranlıkla bakıyorsunuz! Verdiğimiz linke tıklayan her ziyaretçi belirlediğiniz anahtar kelimeniz ile sitenize organik yollar ile geliyor! ;)
AYRICA: SEO Paketinizin raporunu detaylı ve özenli bir şekilde hazırlıyor ve maksimum 7 iş günü içerisinde çalışmayı eksiksiz tamamlayarak size gönderiyoruz.
ÖDEME YÖNTEMLERİ
İş Bankası - Bitcoin
REFERANSLAR
EDİT: Gayet ilgili bir arkadaş, ekstra verdiği hizmet için de teşekkürlerimi sunarım.