Kendi backlink ağınızı oluşturmaya ne dersiniz?
Hemde sadece 11 madde ile!
NAVYSEO EKİBİ TARAFINDAN %100 UZMANLIK İLE HAZIRLANMIŞTIR.
Kitaptan başlıklar;
1- Anahtar Kelime Analizi
2- Paravan Blog Açma
3- Büyük Sitelerden Backlink
4- Sosyal Ağlardan Backlink
5- Rakip Sitelerden Backlink
6- Diğer Sitelerden Backlink
7- Forumlardan Backlink
8- Sözlüklerden Backlink
9- Rakip Sitenin Backlink Aldığı Yerden Backlink
10- Devlet Sitelerinden Backlink
11- Dizinlerden Backlink
DİKKAT AŞIRI DERECE BİLGİ İÇERİR!
BU KİTAP SAYESİNDE ARTIK KALİTESİZ BACKLİNKLERE TONLARCA PARA VERMEDEN TAMAMEN %100 DOĞAL BACKLİNK SAHİBİ OLABİLECEKSİNİZ.
TAMAMEN GOOGLE ODAKLI OLMAYIP BU KİTAP SAYESİNDE YANDEX/BİNG GİBİ ARAMA MOTORLARINDA'DA ÜST SIRADA OLMAYA HAK KAZANACAKSINIZ!
ARTIK DOĞRU OLMAYAN VE ELLE ALINMAYAN BACKLİNKLERE PARA VERMEYE SON!
BU DEĞERLİ E-KİTABIN FİYATI SADECE 20TL
* BUNUNLA'DA KALMADIK BU KİTABI ALAN HERKESE [COLOR="Red"]Wordpress Optimizasyon E-Kitabı SADECE 10 TL [/COLOR]
Navyseo olarak WMAracın'da ücretsiz soru-cevap konusunun lideriyiz! Sizinde sormak istedikleriniz var ise hemen BURAYA tıklayarak sorabilirsiniz!
Sadece burada değiliz! WMARACI konumuzu ve yorumlarımızı'da inceleyin.
SEO İŞLERİ KONUMUZA HEMEN BURAYA TIKLAYARAK GİDİN!
TELEFON NUMARAMIZ: 0850 885 16 50 ( 10:00 - 18:00 )
NOT: Skype desteğimiz mevcut değildir. Sadece telefon ve mail desteğimiz mevcuttur.
Referanslarımız'dan sadece bazıları;
b3L4 adlı üyeden alıntı
film sitesi için 2 aylık seo çalışması için anlaşılmıştır yarın bertuğ hocayla görüşülüp seo ödemesi yapılacak inşallah hayırlısı olmasını dilerim
ersev adlı üyeden alıntı
iş verilmiştir yarın başlanıyor 3 aylık seo bakalım 3 ay sonunda nerde olucaz inşallah istediğimiz yerde oluruz teşekkürler iyi çalışmalar.
sezgin adlı üyeden alıntı
Arkadaşla 3 Anahtar Kelime için İlk 5'e Girme odaklı aylık çalışma için anlaşılmıştır.Ödeme Konusunda sağladıkları kolaylıktan dolayı teşekkür ederim.Çalışmalara başlanmış olup ilk ayın ödemeleri bu hafta yapılacaktır.
Her iki taraf içinde hayırlı olsun.
Edit: Bir Aylık Ödeme Yapılmıştır.
creaweb adlı üyeden alıntı
3 Kelimede ilk sayfa sonucu için anlaşma sağlandı. Fiyatları mantıklı, olması gerektiği gibi. Çalışmanın da öyle olacağını düşünüyorum.
ytnumbr adlı üyeden alıntı
İnternet sitemin seosu için navyseo ile 3 aydır çalışıyorum. Sözünde duran tek seocu sanırım piyasada navyseo. 3 Ayda sitemde istediğim kelimeleri ilk sayfa getirip ciddi bir hit artışı yakaladım. Allah onlardan razı olsun.
m2tr1 adlı üyeden alıntı
Navyseo ile yaklaşık 1,5 aydır çalışıyorum. 1,5 Ayda beklemediğim performansı aldım açıkcası çok başarılı bir ekip.
Footerdm adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim koca yürekli ekip! Hem başarıyı vermekle beraber hemde ödeme zorluklarında o kadar kolaylık sağladılar. Şuan kelimem 1 sayfa olarak anlaşmıştık fakat 4. sıraya getirdiler. Onlara çok teşekkür ederim.
Jackkk adlı üyeden alıntı
piyasanın tartışılmaz tek kaliteli ekibi. Allah onlarla çalışmayı herkese nasip etsin. Film sitem şuan 2k hiti varken bunu 2 ayda 15k'ya katladılar.
FerhanDag adlı üyeden alıntı
Film sektörünün seoda tartışılmaz liderleri NAVYSEO! Çok büyük stratejileri mevcut olup şuan hiti 500 olan sitemin 5 ay sonra 20k ya katladılar. Allah onlardan razı olsun.
Ahmet10ko adlı üyeden alıntı
Site map sıkıntımız vardı Serkan hocamız sağolsun ücretsiz destek vererek sıkıntımızı çözdüler. İstediğiniz zaman şüphesiz çalışabilirsiniz.
Brkpcl adlı üyeden alıntı
Daha öncedeki ticaretlerimizden dolayı seo hizmetide almak istedik. 1 Ay beraber çalıştık ve 2. ay bükçemdeki sorun yüzünden çalışmayı durdurmamız lazımdı. Fakat beni 45 gün idare edip bu sıkıntılarımdan kurtardılar. Gözünüz kapalı çalışabilirsiniz.
P1R3N4S adlı üyeden alıntı
Emre hocam ve ekibi gerçekten çok başarılı bir ekiptir. Güvenle çalışabiliriz daha önce ticaretlerimiz çok olmuştu. İnşallah seo içinde olacak.
alibabax adlı üyeden alıntı
Serkan hocamla daha önceden seo çalışması yapmıştık. Şimdi güçlü kişiler bir ekip haline gelmiş. Bunlar piyasanın en iyisi olacağı tartışılmaz. Daha önceki seo hizmetlerimde hitimi büyük derece katlamışlar
Kıymetsiz adlı üyeden alıntı
İnternet sitem için anlaşmanın 1. ayındayız. Gerçekten gözle görüşür bir fark yaşadım. Emeği geçen arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.
LovEDance adlı üyeden alıntı
4 aylık çalışmanın ücreti peşin olarak ödenmiştir şuan 2. ayındayız ve çok ama çok iyi yerlerde bu kadar kısa zamanda istediğimiz yere takın olacağımızı tahmin etmiyorduk.
Seckin adlı üyeden alıntı
Bu arkadaşlar freelance çalıştıkları için ilk baş güvenmemiştim fatura vb kesmediklerinden dolayı ama bir şekil ikna olup çalışmaya başladım. Şuan 1. ayı devirdik ve hiç düşünmeden 2. ayında ödemesini sağladım. Çok iyi yerlere geleceği kesin. :)
Filmci932 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar çok ilgili olup istediğim zaman telefon, skype, mail her an ulaşabiliyorum. Çalışmaları zaten muazzam. ;)
darkthepro adlı üyeden alıntı
Geçen görüşmek için mesajımı bıraktım, kendisiyle görüşülüp 3 Aylık çalışmak için anlaştık. daha da iyi olacağına inanıyorum
senvedat adlı üyeden alıntı
Kendisi ile birçok konuda alışverişimiz oldu, Seo konusundada gerek çalışma olsun gerekte yardımları, ilgi alakasını hiç eksik etmedi.
Başarılar Bertuğ..
Kinoxx adlı üyeden alıntı
Serkan hocamla bir youtube işim olmuştu. Ondan sonra sitem için navyseo tercih ettiğini ve ekibinde olduğunu söylemişti. O günden sonra onlarla çalışmaya başlayıp aradan 2,5 ay geçtikten sonra sitem söz verdikleri sıralamaya getirdiler. Teşekkür ederim.
patbal_1 adlı üyeden alıntı
İngilizce sitem için tüm seo ayarlarını yaptırdım. Bununlada kalmayıp sormak istediklerim ve cevap alamadığım sorularımıda cevapladır. Verdiğim ücrete kuru kuruşuna değdi.
sedat1903 adlı üyeden alıntı
Tek kelime ile bu arkadaşlara rakip göremiyorum! Çalışmaları çok temiz zaten kısa bir sürede tüm forumların liderleri oldular.
Ozan1wm adlı üyeden alıntı
SEO Sektörünün en iyileri bence Navyseo. Korkmadan rapor sunabilen yaptığı çalışmaların arkadasında olan bir kuruluş. 1 Aydır NavySeo ile çalışıyorum büyük farklar görüyorum.
Pawnedb adlı üyeden alıntı
Bertuğ kardeşimle uzn zamadnır arkadasız. Kendisiyle bir sitem için anlaştık. Güvenilir ve işin hakkını veren bir arkadşatır. Olumlu sonuç alacağımızdan şüphemiz yok
frozn adlı üyeden alıntı
Film sitem için anlaşma sağlamıştım. Ortalama 2 ayda verdiğim kelimelerde istediğim sıralamyı buldum. Daha sonra tekrar çalışacağız, hepinizden Allah razı olsun.
barisay adlı üyeden alıntı
Navy seo ile uzun zamandır çalışıyorum. Çok başarılı ekibi ve dedikleri gibi zamanında, ek ücretler çıkartmayan ve en uygun seo hizmeti sağlayan arkadaşlar. Tanıştığıma çok ama çok memnunum. Bir kaç site için daha çalışmaya başladık.
Fronar adlı üyeden alıntı
KingStar devamlı müşterimdir. Kendisi hem güvenilir hem de ticaret ahlakına sahip olgun bir kişiliktir. Bununla beraber SEO dendiği zaman akla ilk gelen isimler arasında yer alır. Gözünüz kapalı bir biçimde sitenizi kendisine emanet edebilirsiniz. :)
Azrael adlı üyeden alıntı
Bertuğ Bey ile film sitem için 3 aylık anlaşma sağlanmıştır ilk ayın ödemesi geçilmiştir 2 taraf içinde hayırlı olur inşallah. Allah utandırmasın.
Daha önceki referanslarımız;
Alzenau adlı üyeden alıntı
analogfikir arkadasım gercekten bu isin eli
2 siteme yaptırmıstım etkısı gorunce
bir site daha yaptırdım
gercekten hic dusunmeden yaptırabilirsiniz
onureroglu adlı üyeden alıntı
1 adet sipariş verildi. rapor bekleniyor.. gelince düşüncemi yazıcam
Ek Olarak: hızlı bir şekilde rapor teslim alındı teşekkürler
tcn adlı üyeden alıntı
İçiniz rahat bir şekilde arkadaşla çalışabilirsiniz. Çıkardığı iş hakikaten çok güzel. Teşekkürler sonra yine görüşeceğiz.
SNCR_1 adlı üyeden alıntı
hizmetinizden yararlanmak istiyorum 1 adet site için makale'yi yazıp p.m olarak ileteceğim.
edit...
ödeme yapıldı makale teslim edildi.
Alzenau adlı üyeden alıntı
ali arkadasımıza iki tane site ile forum tanıtım calısmamız olmustur
zamanında teslim etmistir calısmaları
yavas yavas etkisi gormeye başladık
gercekten gönül rahatlında yaptırabilirsiniz