Navyseo olarak WMAracın'da ücretsiz soru-cevap konusunun lideriyiz! Sizinde sormak istedikleriniz var ise hemen BURAYA tıklayarak sorabilirsiniz!
Sadece burada değiliz! *** konumuzu ve yorumlarımızı'da inceleyin.
TELEFON NUMARAMIZ: 0850 885 16 50 ( 10:00 - 20:00 )
[CENTER]Navy SEO Backlink Stratejisi E-KİTABI Çıktı!
Navy SEO Wordpress Optimizasyonu E-KİTABI Çıktı!
Konu Tasarımı: Fronar Design
Referanslarımız'dan sadece bazıları; [/CENTER]
Güvenle ticaret yapabilirsiniz. İşinde uzman birisi olup, kaliteli bir kişiliğe sahiptir.
film sitesi için 2 aylık seo çalışması için anlaşılmıştır yarın bertuğ hocayla görüşülüp seo ödemesi yapılacak inşallah hayırlısı olmasını dilerim
iş verilmiştir yarın başlanıyor 3 aylık seo bakalım 3 ay sonunda nerde olucaz inşallah istediğimiz yerde oluruz teşekkürler iyi çalışmalar.
Arkadaşla 3 Anahtar Kelime için İlk 5'e Girme odaklı aylık çalışma için anlaşılmıştır.Ödeme Konusunda sağladıkları kolaylıktan dolayı teşekkür ederim.Çalışmalara başlanmış olup ilk ayın ödemeleri bu hafta yapılacaktır.
Her iki taraf içinde hayırlı olsun.
Edit: Bir Aylık Ödeme Yapılmıştır.
Her iki taraf içinde hayırlı olsun.
Edit: Bir Aylık Ödeme Yapılmıştır.
Ücreti yollandı, gerekli bilgiler verildi hayırlı olsun :)
Farklı konuda ticaretimiz oldu. güvenle alışveriş yapılabilir kendisi ile.
3 Kelimede ilk sayfa sonucu için anlaşma sağlandı. Fiyatları mantıklı, olması gerektiği gibi. Çalışmanın da öyle olacağını düşünüyorum.
Çalışmaya başlandı. Umarım iki taraf içinde olumlu bir ticaret olur.
skype görüşülüp iş verilmiştir
Arkadaşla film sitem için anlaşıldı ödeme eft geçildi. Gelişmeleri burdan yazacağım
İnternet sitemin seosu için navyseo ile 3 aydır çalışıyorum. Sözünde duran tek seocu sanırım piyasada navyseo. 3 Ayda sitemde istediğim kelimeleri ilk sayfa getirip ciddi bir hit artışı yakaladım. Allah onlardan razı olsun.
Navyseo ile yaklaşık 1,5 aydır çalışıyorum. 1,5 Ayda beklemediğim performansı aldım açıkcası çok başarılı bir ekip.
Navyseo seo ayarları yaptırmıştım. Çok sağlam çalışma yapmaktalar büyük farklar olmuştu.
Teşekkür ederim koca yürekli ekip! Hem başarıyı vermekle beraber hemde ödeme zorluklarında o kadar kolaylık sağladılar. Şuan kelimem 1 sayfa olarak anlaşmıştık fakat 4. sıraya getirdiler. Onlara çok teşekkür ederim.
piyasanın tartışılmaz tek kaliteli ekibi. Allah onlarla çalışmayı herkese nasip etsin. Film sitem şuan 2k hiti varken bunu 2 ayda 15k'ya katladılar.
Film sektörünün seoda tartışılmaz liderleri NAVYSEO! Çok büyük stratejileri mevcut olup şuan hiti 500 olan sitemin 5 ay sonra 20k ya katladılar. Allah onlardan razı olsun.
Dmoz danışmanlığı hizmeti alındı.
Site map sıkıntımız vardı Serkan hocamız sağolsun ücretsiz destek vererek sıkıntımızı çözdüler. İstediğiniz zaman şüphesiz çalışabilirsiniz.
bugün KingStar ile görüşülüp film istesi için seo ücreti verilmiştir :)
Daha öncedeki ticaretlerimizden dolayı seo hizmetide almak istedik. 1 Ay beraber çalıştık ve 2. ay bükçemdeki sorun yüzünden çalışmayı durdurmamız lazımdı. Fakat beni 45 gün idare edip bu sıkıntılarımdan kurtardılar. Gözünüz kapalı çalışabilirsiniz.
Emre hocam ve ekibi gerçekten çok başarılı bir ekiptir. Güvenle çalışabiliriz daha önce ticaretlerimiz çok olmuştu. İnşallah seo içinde olacak.
Serkan hocamla daha önceden seo çalışması yapmıştık. Şimdi güçlü kişiler bir ekip haline gelmiş. Bunlar piyasanın en iyisi olacağı tartışılmaz. Daha önceki seo hizmetlerimde hitimi büyük derece katlamışlar
Seo eklentilerinin ayarları, açıklamaların ayarlamaları yapıldı. Başarılı bir işlem.
İnternet sitem için anlaşmanın 1. ayındayız. Gerçekten gözle görüşür bir fark yaşadım. Emeği geçen arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.
Navyseo ile 5 kelimelik nakliyat sektörü için anlaşmaya vardık işinde çok ehli biridir ve ustadır.
4 aylık çalışmanın ücreti peşin olarak ödenmiştir şuan 2. ayındayız ve çok ama çok iyi yerlerde bu kadar kısa zamanda istediğimiz yere takın olacağımızı tahmin etmiyorduk.
Bu arkadaşlar freelance çalıştıkları için ilk baş güvenmemiştim fatura vb kesmediklerinden dolayı ama bir şekil ikna olup çalışmaya başladım. Şuan 1. ayı devirdik ve hiç düşünmeden 2. ayında ödemesini sağladım. Çok iyi yerlere geleceği kesin. :)
Ücreti yolladık bakalım hayırlısı ile durumu bildireceğim.
Arkadaşlar çok ilgili olup istediğim zaman telefon, skype, mail her an ulaşabiliyorum. Çalışmaları zaten muazzam. ;)
Sosyal medya çalışmaları yaptırıldı.
Geçen görüşmek için mesajımı bıraktım, kendisiyle görüşülüp 3 Aylık çalışmak için anlaştık. daha da iyi olacağına inanıyorum
Kendisi ile birçok konuda alışverişimiz oldu, Seo konusundada gerek çalışma olsun gerekte yardımları, ilgi alakasını hiç eksik etmedi.
Başarılar Bertuğ..
Başarılar Bertuğ..
Serkan hocamla bir youtube işim olmuştu. Ondan sonra sitem için navyseo tercih ettiğini ve ekibinde olduğunu söylemişti. O günden sonra onlarla çalışmaya başlayıp aradan 2,5 ay geçtikten sonra sitem söz verdikleri sıralamaya getirdiler. Teşekkür ederim.
İngilizce sitem için tüm seo ayarlarını yaptırdım. Bununlada kalmayıp sormak istediklerim ve cevap alamadığım sorularımıda cevapladır. Verdiğim ücrete kuru kuruşuna değdi.
Tek kelime ile bu arkadaşlara rakip göremiyorum! Çalışmaları çok temiz zaten kısa bir sürede tüm forumların liderleri oldular.
SEO Sektörünün en iyileri bence Navyseo. Korkmadan rapor sunabilen yaptığı çalışmaların arkadasında olan bir kuruluş. 1 Aydır NavySeo ile çalışıyorum büyük farklar görüyorum.
Bertuğ kardeşimle uzn zamadnır arkadasız. Kendisiyle bir sitem için anlaştık. Güvenilir ve işin hakkını veren bir arkadşatır. Olumlu sonuç alacağımızdan şüphemiz yok
Rapor alındı sitelerin çok etkisi oldu kelimelere teşekkürler.
Film sitem için anlaşma sağlamıştım. Ortalama 2 ayda verdiğim kelimelerde istediğim sıralamyı buldum. Daha sonra tekrar çalışacağız, hepinizden Allah razı olsun.
all seo eklentisi ve kurulumunu yaptı saolsun sıcak kanlı ve ilgili arkadaşımız
Hayırlı işler dilerim kardeşim. Karşına anlayışlı ve dürüst müşteriler çıksın inşallah :)
7 aydır nakliyat sitem için navyseo ile beraber çalışıyoruz. İşlerinde çok başarılılar.
Ücretsiz çok destek vermiş samimi bir dostumdur. Ticari hayatında başarılar dilerim.
3 Aylık seo hizmeti satın alındı. Sonuçları bildireceğim.
Navy seo ile uzun zamandır çalışıyorum. Çok başarılı ekibi ve dedikleri gibi zamanında, ek ücretler çıkartmayan ve en uygun seo hizmeti sağlayan arkadaşlar. Tanıştığıma çok ama çok memnunum. Bir kaç site için daha çalışmaya başladık.
KingStar devamlı müşterimdir. Kendisi hem güvenilir hem de ticaret ahlakına sahip olgun bir kişiliktir. Bununla beraber SEO dendiği zaman akla ilk gelen isimler arasında yer alır. Gözünüz kapalı bir biçimde sitenizi kendisine emanet edebilirsiniz. :)
Piyasadaki güzel çalışmalar yapan birkaç kişiden biri. Güvenle çalışabilirsiniz.
Sitem için 3 aylık seo anlaşıldı iyi sonuçları olursa devamlı çalışırız
oguzveliyavas adlı üyeden alıntı
Tech Kafa olarak arkadaş ile uzun bir süredir çalışıyoruz. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.İyi çalışmalar kardeşim
Ücretsiz çok destek vermiş samimi bir dostumdur. Ticari hayatında başarılar dilerim.
3 Aylık seo hizmeti satın alındı. Sonuçları bildireceğim.
Boş vaat vermeyen dürüst bir insan, buda boşuna para ve zaman kaybetmemek anlamına geliyor.
Daha önceden çok ticaretimiz olmuştu. Navyseo başarılı işler atacağına eminim.
Ücreti yollandı webmaster tolls yetkisi verildi hayırlısı olsun.
Bir web sitem için anlaştık. Umarım iyi sonuçlar alacağız.
Tanıtım yazısı için danışmanlık hizmeti satın alınmıştır.
Ücreti yollandı webmaster tolls yetkisi verildi hayırlısı olsun.
Bertuğ Bey ile film sitem için 3 aylık anlaşma sağlanmıştır ilk ayın ödemesi geçilmiştir 2 taraf içinde hayırlı olur inşallah. Allah utandırmasın.
Daha önceki referanslarımız;
sorunsuz işlem
2. iş verildi.
2. iş verildi.
Hızlı bir şekilde raporu teslim aldım, teşekkür ederim.
1 adet tanıtım yazı aldım. Arkadaş Yayınladı teşekkür ederim
analogfikir arkadasım gercekten bu isin eli
2 siteme yaptırmıstım etkısı gorunce
bir site daha yaptırdım
gercekten hic dusunmeden yaptırabilirsiniz
2 siteme yaptırmıstım etkısı gorunce
bir site daha yaptırdım
gercekten hic dusunmeden yaptırabilirsiniz
Sitemiz İçin Hizmet Aldık Sorunsuz Bir Şekilde Teşekürler...
hızlı ve güvenli iş teşekkür ederim:)
2 adet forum paket siparişi verildi ödeme geçildi.
sagolsunlar ayrı ayrı sitelerimiz için tanıtım yaptırdık topluca sagolun
hızlı bir şekilde iş yapıldı. Arkadaş çok anlayışlı ;)
Raporlar teslim alındı teşekkür ediyorum emeğinize sağlık.
1 adet sipariş verildi. rapor bekleniyor.. gelince düşüncemi yazıcam
Ek Olarak: hızlı bir şekilde rapor teslim alındı teşekkürler
Ek Olarak: hızlı bir şekilde rapor teslim alındı teşekkürler
İçiniz rahat bir şekilde arkadaşla çalışabilirsiniz. Çıkardığı iş hakikaten çok güzel. Teşekkürler sonra yine görüşeceğiz.
hizmetinizden yararlanmak istiyorum 1 adet site için makale'yi yazıp p.m olarak ileteceğim.
edit...
ödeme yapıldı makale teslim edildi.
edit...
ödeme yapıldı makale teslim edildi.
ali arkadasımıza iki tane site ile forum tanıtım calısmamız olmustur
zamanında teslim etmistir calısmaları
yavas yavas etkisi gormeye başladık
gercekten gönül rahatlında yaptırabilirsiniz
zamanında teslim etmistir calısmaları
yavas yavas etkisi gormeye başladık
gercekten gönül rahatlında yaptırabilirsiniz
Forum tanıtımı yaptırılmıştır çok ilgili bir arkadaş teşekkür ediyorum :)
gümüş paket sipariş verildi arkadaş çok ilgili