35085-687f53512b56f.png

SEO çalışmalarında başarıyı belirleyen en önemli unsurlardan biri backlink yapısının nasıl inşa edildiğidir. Plansız ve rastgele alınan backlinkler, geçici sıralama artışları sağlasa da uzun vadede algoritmalar tarafından cezalandırılabilir. İşte bu yüzden biz backlink çalışmalarımızı, bir "diagram" (şematik yapı) şeklinde organize ediyor, her bağlantıyı belirli bir stratejiye göre yerleştiriyoruz.

📌 Neden Diyagram Temelli Backlink?

Kontrollü Dağılım: Ana site, paravan bloglar, sosyal medya profilleri, forum tanıtımları ve yorum backlinkler gibi tüm kaynaklar belirli bir düzende yerleştirilir.

Katmanlı Yapı: Ana domain'e doğrudan değil, önce destekleyici sitelere (Tier 2 – Tier 3) yönlendirilmiş linkler sayesinde daha doğal ve güvenli bir yapı oluşur.

Anchor Text Dengesi: Marka, URL ve anahtar kelime çeşitliliği dikkatlice planlanır.

Takip Edilebilirlik: Müşterilerimiz dilerse, yapılan tüm backlink çalışmalarını diyagram üzerinden adım adım takip edebilir.

⚙️ Kullanılan Platformlar

Paravan bloglar (her blog sifirdan acilir ve sizin tanitim yazinidan baska bir konu almaz)

Forum tanıtımları

Sosyal imleme siteleri

Profil backlinkler

Web 2.0 siteleri

🎯 Hedefimiz Ne?

Amacımız sadece backlink sayısını artırmak değil, otoriter ve alakalı sitelerden gelen, SEO açısından güçlü ve kalıcı bağlantılar elde etmek. Bu yöntem sayesinde Google sıralamalarında güvenli ve sürdürülebilir bir yükseliş sağlıyoruz.

📞 Detaylı bilgi ve örnek backlink diyagramı için iletişime geçebilirsiniz.