-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
42'ye düşmüş. Benim web sitemde bu kelimede (hatta biz buna cümle diyelim) 1 haftada ilk 10'da yer alırım sanırım. (İçerik yok fakat, eklersem gelirim diye düşünüyorum.)
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Yanlış anlamayın beni ama bunu göstermek için insanlara başkalarının sitelerini değil de kendi sunucunuzda yapsanız daha mantıklı değil mi? Benim şahsen kullanmadığım bir çok alan adım mevcut fakat Googleden ban yeme olasılığını neden göz önünde bulundurmayayım?
Yapıyor olabilirsiniz saygı duyarım, fakat gözlemlediğim kadarı ile biraz konu geyiğe dönmüş. İyi forumlar.
kişisel bloğ • tevfik.org
Bilo
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Sanat Direktörü
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
:)
ilk yazıyı sonuna kadar okudum. Sanırım sistem cortlamış :) , olur böyle şeyler.
"Online", "canlı canlı" kavramını sanırım Türkiyede ilk ben başlatmıştım, sizin ki de hoş bir deneme, bravo.
Ama tavsiyem şudur;
Bu tarz denemeleri kesinlikle kendi siteleriniz üzerinde yapın.
Ben hep, açtığım konularda böyle yaptım.
Hatta herkes kendi kendine anahtar kelimeler söyledi ve 30 saniyede sıralamalara soktum. ve realtime olarak ilgilenenler 200+ seviyelerine çıkmıştı. yani her şey canlı canlı ve apaçıktı, ama başkalarının değil kendi sitem üzerindeydi. hatta domaini bile ziyaretçiler oluşturmuştu :)
başarılarının devamını dilerim
.
Domainog.com | Seobilog.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İnternet Reklam Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
Ç** G**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
peki çıkışı kadar inişi'de hızlı olur mu? :)