mandalin
Seo Öğrenmeye Çalışıyorum
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Reklamcılığı
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
2018'de Seo anlamında kullanıcı deneyimini önceleyen bir indeksleme hakim olacak. Diğer tüm alt başlıklar bu ana başlıktan doğuyor. Videolara önem vermelisiniz çünkü 2020 yılına geldiğimizde webde tüketilen içeriğin %80'i hareketli görsel içerikler oluşturacak. Kullanıcılar her zaman daha fazla videolar istiyor... 2018 ve takip eden yıllar video içeriklerin ve story'lerin yılı olacak.
Hız optimizasyonu... Artık her sitenin sektöründe yüzlerce rakibi var, hiçbir kullanıcı 3 saniyeden fazla sitenizin yüklenmesini beklemez.
Facebook Pixel & Adwords Remarketing reklamları oluşturun, geriye dönen kullanıcı oranınız artıyorsa indeksiniz de yükselir.
Mobil-first Seo en önemli başlık. Kullanıcılar sektör ve mecraya bağlı değişmekle birlikte %60'ın üzerinde ileri teknoloji mobil cihaz kullanıyor.
AMP sayfalara geçin ve mutlaka SSL sertifikanızı Temmuz 2018'e kadar alın.
AMP sayfalara boş yere story özelliği gelmiyor... Storyteller'lık (hikaye anlatıcılığı) hiç olmadığı kadar önemli. Kullanıcılar rijid ve yapmacık içerikler değil, anda olanın sizin gerçek hikayenizin peşinde.
Hepsi ve daha fazlası için imzamdaki Denizli Seo bağlantısını takip ederek blog yazılarımı okuyabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
devlet memuru
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
2018 olmazsa olmazlar : https/mobil uyumluluk/hem masaüstü hemde mobilde hız/ benzersiz içerik / site içi full seo/ sosyal medya etkileşim ve doğal backlink.
2018 de olmaması gerekenler, ücretli backlink, ücretli tanıtım yazısı. varsa ücretli aldıklarınız google disavow menüsünden reddedin.
Şu günlerde halen çok büyük güncellemeler olmakta ve çok site indekslenmemektedir. Sıralamalarda çok büyük değişiklikler bekleniyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
2018 seo açısından çok zorlu geçecek. En azından benim sitelerim için şuan öyle görünüyor.