-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Hem alt yapı değişikliğinden dolayı hemde eski içeriklerin hizmet alanı gereği kalitesiz/gereksiz olmalarından dolayı bütün içeriğimi sildim . Webmaster tools da çok fazla 404 uyarısı aldım. Zaten eski içeriklere gelen hitlerde aradıklarını bulamıyorlardı bi faydası yoktu.
Şimdi bu 404 hatası veren yolları url kaldırdan tek tek kaldırmanın kısa bir yolu var mı ? Yoksa kendi haline mi bırakayım ?
10 kadar url kaldır başvurusu yaptım da bu bitecek gibi değil daha şimdiden 150 civarı uyarı var :D 30 bin url kaldırmakla bitmez akışına bırakayım diyorum .
Başına gelen tavsiyesi olan var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Webmaster Tools'da bulunan 404 Not Found Linklerini ordan dışarıya csv şeklinde export edin. daha sonra 301 yönlendirmesi ile anasayfaya yönlendirin liste içerisinde otoriter linkleriniz var ise gerekli yazıya da yönlendirebilirsiniz.Daha önceleri Chrome Web Store üzerinde eklentisi vardı ancak silinmiş.Onun ile günlük 500 adet silebiliyordunuz wm toolsdan onu bulamadım tek yol 301 gibi gözüküyor. iyi çalışmalar dilerim :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Fizello - Inspired by Colors
Kaanep
WordPress Optimization!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
WordPress
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
LikeSend adlı üyeden alıntı
Kıymetli bir kaç linki olduğu gibi taşıdım bozmadan korudum :) bu da uzun bir yöntem gibi çünkü kırık linkler parça parça gelecek toplu bir seferde alma şansım yok gibi. Bir de yeni alt yapı bloggerda .
Kullanıcıya yönelik 404 sayfasına ihtiyaçlarını karşılayacak asıl aradıklarını bulduracak şeyi yaptım da google için ne yapar da gönlünü hoş ederize kaldı iş.
1 ay falan bocalama da olsa bu eski indexler kendi kendilerine silinirlerse sorun yok ama daha uzun sürerse sıkıntı olur . Bahsettiğin eklenti gibi bir şey arayayım.
Hocam emin degilim ama 45k indexim silindi site 2 ay kapali kalica..
akisina birakin.
CMS Hizmetleri - CmsHizmetleri.com (CMS Hosting, CMS Optimizasyon Çözümleri)
Kaanep
WordPress Optimization!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
WordPress
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
CMS Hizmetleri - CmsHizmetleri.com (CMS Hosting, CMS Optimizasyon Çözümleri)