lostyazilim
tr.link

4 Saattir Makale Yazıyorum | Bakalım Ne Olacak?

13 Mesajlar 1.858 Okunma
lstbozum
tr.link

bladekardes bladekardes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ş**
  • Mesajlar 293
  • Beğeniler 80 / 36
  • Ticaret 9, (%89)

ekbilisimm adlı üyeden alıntı

Hocam sonucunuz hüsran olacaktır çünkü otorite diye birşey var. İlk sayfada çıkabilirsiniz ancak o dediğiniz siteleri geçmek zor yani site dışı SEO olmadan olmaz siz sadece site içi SEO yapmış oluyorsunuz ki buda işin %20-30luk dilimidir.

Hocam, hüsran değil. Site dışı seo yapmaya başlamadım daha, bu gun hafiften başlayacağım önce blogu biraz doldurayım eksikleri tamamlayayım dedim. SEO biliyorum, yani genel olarak buraya sonucu yazacağım :)

Ek Olarak:

webankasi adlı üyeden alıntı

1 makale ile o işler olmaz hemen :)

1 tane yok hocam :) En kalitelisi bu fakat şimdiye kadar. 5 Makalem var, hepsi full seo ve full özgün. Dahasınıda gırecegım blog 4 gunluk ;)

Ek Olarak:

erekaone adlı üyeden alıntı

Makalene güveniyorsan ve site içi seo(tüm site) bu şekilde iyiyse bir de ufak site dışı seo yap bu bir
sonra bu konuyla ilgili başka içeriklerde gir. 2
bu içerikler tekrar niteliğinde değil konunun ince ayrıntılarından genele yürüyen içerikler olsun ve seo ayarları da yine düzgün olsun. 3
benzer sitelerden ve sosyal medya hesaplarından kaliteli backlink de al mesela 4
Bir kaç tane de ilgili forum tanıtımı 5
bir de paravan blog çaktın mı şöyle kaliteli şekilde o siteleri bile geçersin rahat ol :)
Kolay gelsin

Teşekkür ederim. Paravan Blog olayını nasıl yapmalıyım, detaylı bir şekilde anlatabilirmisin? :confused:

Ek Olarak:

donmezhasan adlı üyeden alıntı

makale pm alabilir miyim

Herkese güvenmiyorum böyle olaylarda ama atıyorum hocam

wmaraci
reklam

Ghostcastle Ghostcastle WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 202
  • Beğeniler 91 / 26
  • Ticaret 1, (%100)
hocam makalelinizi merak ettim

GuestLion GuestLion WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 852
  • Beğeniler 340 / 340
  • Ticaret 39, (%100)
Diyelimki orta dereceli rekabette olduğunuz bir anahtar kelimeniz var.

Bu kelimeye uygun bir sayfa açtınız. Sayfayı da 10 bin kelimelik mükemmel özgün bir yazıyla donattınız. Yüzde 1000 seo ya da uygun!

Fakat sizin ürerinizde aynı anahtar kelimede otoriter siteler varsa siz oraya çıkamazsınız. Genelde ilk 3 site (sektöre ve duruma göre değişmekle birlikte) otoriter olmaktadır.

Rekabetin az olduğu ve otoriter sitenin ana konusu dışında bir yazıysa çıkabilirsiniz. Veya ilk 5 sıra otoriterdir ama 5-10 arası değildir. O zaman ilk sayfadaki 5 ile 10. sıra arasına konum alabilirsiniz.

Peki özgünlük neye yaradı?

Özgünlük şu işe yarıyor; sizde zamanla otorite kazandığınızda ve sizden daha az kalitede makalesi olan siteleri geçmenize ve orada sizden daha iyisi gelene kadar kalmanıza yarayacaktır.

Sizinle aynı otoriteye sahip ama makalesi sizden kalitesiz olan siteleri ise geçersiniz.

Rekabet yoksa ya da yazı url ve başlığınız artı title özgünse tam eşleşmelerde doğrudan ilk sayfa da üstlerde hatta en üstte bile yer alabilirsiniz.

Saygılar

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al