-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Merhabalar 3 tane teknoloji sitem bir tanede oyun sitem var. 2 teknoloji sitem blogger altyapılı diğer 2 sitem wordpress.
Şimdi hepsiyle aynı anda ilgilenemiyorum. Biri hariç hepsinde hit ve sıralama kaybım var. Hiti olan sitenin de alanadı pek akılda kalıcı değil. Onuda değiştirmek istiyorum.
Şimdi ben yeni bir domain alsam. 4 siteyi de bu siteye taşısam. Diğer sitelerdeki makaleleri bu sitedeki yeni makalelere yönlendirsem sizce çok sıralama kaybeder miyim?
Birde blogger sitede her makaleyi nasıl yönlendirebilirim? Blogger siteleri wordpress e taşıyıp oradan da yönlendirme de yapabilirim. Bu konuda bilgi sahibi olan biri yardım edebilir mi?
Birde 3 siteyi satıp tek siteye odaklanmakta aklımdan geçti ama bazı makalelere baya emek harcadım satmaya kıyamıyorum. :)
mxaksoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bir ara evet kaybedersiniz daha sonra düzelir hocam.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / K
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Blogger da tek tek hepsine yönlendirme atacaksın o şekilde tüm makaleler yerini bulur. Onun dışında ya tekine odakların diğerlerini satın yada hepsini satın yeni bir tane tüm tecrübenizi topladığınız site kurun onun Üzerind e ilerleyin benim şahsi görüşüm bu şekildedir
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Tüm yönlendirmeleri eksiksiz bir şekilde ayarlayabilirseniz hiçbir sıkıntı olmaz hocam. Blogger için aşağıdaki kod uygundur:
<script> var url = location.href; var newurl = url.replace('https://eskisite.blogspot.com','http://www.yenisite.com'); location.href = newurl; </script>