Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
![]() |
![]() 70-80 tl bütçe ile sitemi yukarılara nasıl taşırım yardım? |
|
||||
|
||||
|
||||
hucre.org
|
|
||||
|
||||
Hocam 70 lira vereyim 1. Olayım diyorsanız çok yanlış. 100 150 liraya yapılan backlink paketleri de her zaman işe yaramaz, bazılarının zararı da olabilir. Bilginiz olsun. Net bilgi alıp işe girin.
|
|
||||
|
||||
Backlink falan almayın hocam. Kendiniz backlink kaynağı arayın ve backlink edinin. Olabildiğince güncel seo trendlerine uygun kaliteli içerikler girin ve bütçenizi reklam vermek için kullanabilirsiniz.
|
|
||||
|
||||
önceliğiniz makale içeriği aranma hacimleri ve keyword kelimeler olsun, h1-h2-h3 hastag lar sonra backlink alırsınız
|
|
||||
|
||||
size ahrefs analizi yaparak raporlayabilirim, o ücret ile 1. sıraya çıkılmaz, en azından kendinizi ve rakiplerinizi böyle bir rapor ile görebilirsiniz, neler yapmanız gerektiğini fark edersiniz
|
||||
|
|
||||
|
||||
Öyle bi yukarılara taşıma şekli yok hocam maalesef
|
||||
Yaşamak Direnmektir.
|
|
||||
|
||||
Google adwords reklamı verip sektöre göre bir kaç saat veya bir kaç gün en yukarıda olabilirsiniz 😊
|
||||
![]() 30 Adet Google News Kayıtlı %100 Özgün Siteden İlk Tanıtım Yazsı Çıkışları Sadece 300 TL |
|
|||
|
|||
Üstadım 70 - 80 TL nize yazık etmeyin ben taşırım diyen sizi kandırır. O para ile güzel bir yemek yeseniz daha hayırlı olur inanın bana.
|
|
|||
|
|||
dostum sana tavsiyem sitene güncel konularla içerik gir sitenin içeriğine göre güncel sitede içerik sayısı 50-60 civarını geçene kadar sonra google adwords reklamı ver 2-3 gün sitenen ilk sırada çıkar ordan ufak bir kitle gelir siten daha iyi yerlere gelir
|
|||
SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDER MİSİNİZ?
İnstagram sayfamız www.instagram.com/gul.yabaniii |
Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
1113x90 Bu Alana Reklam Ver |
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
|