Yazyazz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba,
Blogumu açalı 3 hafta oluyor hatta daha kısa bir süre oluyor. Bugün 70. makalemi girdim. Makalelerim tamamen bilgilendirici popüler ve güncel konular. Girdiğim makalelerin kelime sayısı en az 220 en fazla 600 kelime. Bu arada sitenin kategorisi genel blog.
Siteyi linkedin, disqus, pinterest, facebook, youtube, google+ sitelerine ekledim yani bütün sitelerin profilinden siteme link aldım fakat gel gelelim hit ya günlük 20 ya da 50. Sabır gerekiyor biliyorum da verdiğim ve gösterdiğim önemi Google'a sanırım anlatamıyorum.
Paket al diyorsanız alacam ama kimden? Hangi kelimeden yükseleyim? Sonuçta sitem genel blog ve hangi kelime de yükselmesi daha uygun olur?
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
hocam 9 ay önce bu işlerle hiç bilgisi olmayıp bugünme gelen ben
sana derki 3 haftada iyi konu girmişsin benimde bahsettiğin tüm hesapları açmışlığım ve otomatik post ayarlamışlığım var günlük 600- 900 tekil hitim var ve türki 4k dayım
sana tavsiyem url lerinin google gibi getir diyerek işi hızlandırmaya çalışman
ve birşeyi hiç ama hiç unutmamamn oaket alımın (ben hiç almadım) bence çok işe yaramayacaktır arada facebooktaq gönderiyi 5 tlyer öne çıkartıyorum anında o gün hit 1k oluyor yani tekil kullanıcını artırmanın yolunu bul (ben 2 ay sonra çekiliş yapacğım)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam 70 makaleyi bir günde mi girdiniz ?